Η Γη Της Ελιάς – Οι Βρεττάκοι στο μάτι του κυκλώνα

Η Γη Της Ελιάς  – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές, με την αποκάλυψη της αλήθειας και την έλευση ενός νέου εφιάλτη για τους Βρεττάκους. Μετά την επέμβαση της πυροσβεστικής, η φωτιά κατασβήνεται, αλλά το σπίτι έχει γίνει στάχτη, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

Η Γη Της Ελιάς – Οι Βρεττάκοι στο μάτι του κυκλώνα

Η Αθήνα, συντετριμμένη, προσπαθεί να καταλάβει τι συνέβη και συνειδητοποιεί ότι έχει χάσει σχεδόν ολόκληρη την ακίνητη περιουσία της. Την ίδια στιγμή, μαθαίνει ότι το σπίτι του Ισίδωρου επίσης τυλίχτηκε στις φλόγες ταυτόχρονα με το δικό της. Ο τρόμος την κυριεύει και, με δεκάδες αρνητικές σκέψεις να περνούν από το μυαλό της, εξομολογείται στον Τζον ότι πιστεύει πως κάποιος ήθελε να τους βλάψει. Σκέφτεται ότι οι Βρεττάκοι, ως η ισχυρότερη οικογένεια της Μάνης, έγιναν στόχος επικίνδυνων κακοποιών που ήθελαν να τους διαλύσουν.

Αυτό που δεν μπορεί να φανταστεί, όμως, είναι ότι εκείνη και ο δήμαρχος έπεσαν θύματα της εκδικητικής μανίας της Αμαλίας. Ταυτόχρονα, οι αρχές επιβεβαιώνουν ότι η φωτιά ξέσπασε λόγω εμπρηστικών μηχανισμών, και ο πραγματογνώμονας εκτιμά ότι το κόστος της ζημιάς ανέρχεται σε πολλές χιλιάδες ευρώ. Η Αθήνα έχει καταστραφεί οικονομικά και για να μπορέσει να ξαναφτιάξει το σπίτι, θα πρέπει να πουλήσει κάποιο μερίδιο της από την επιχείρηση ή να δανειστεί ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό.

Η εξέλιξη αυτή την έχει διαλύσει, ενώ ο Τζον, η Μαργαρίτα και η Αναστασία βρίσκονται συνεχώς δίπλα της, προσπαθώντας να της δώσουν κουράγιο. Παρά τον πόνο της, η Αθήνα προσπαθεί να προστατεύσει τη Φιλιώ από τις ψυχολογικές συνέπειες του τραγικού συμβάντος, ενώ ανησυχεί ότι ο εφιάλτης της δεν έχει τελειώσει. Μετά το χτύπημα, φοβάται ότι θα υπάρξει και επόμενο, και πλέον τρέμει για τη ζωή της, βιώνοντας εφιαλτικές ώρες.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ