Η Γη Της Ελιάς – Οι παλιές αμαρτίες του Δημοσθένη στο φως

Η Γη Της Ελιάς – Μετά από τον τρόμο που βιώνει ο Στάθης όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Δημοσθένης ξεκινά να ερευνά ποιος κρύβεται πίσω από το γεγονός. Η σκέψη του πηγαίνει στον Μιχάλη Χατζή, έναν άντρα που ήρθε από την Αμερική για να εργαστεί στο ελαιοτριβείο του Ισίδωρου.

Η Γη Της Ελιάς – Οι παλιές αμαρτίες του Δημοσθένη στο φως

Ο Στάθης, χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο του ξαδέρφου του, έρχεται αντιμέτωπος με μια απόπειρα δολοφονίας. Στο όχημα είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος ενεργοποιήθηκε. Ωστόσο, η τύχη ήταν με το μέρος του και τραυματίστηκε μόνο ελαφρά. Η είδηση της έκρηξης συγκλονίζει τη Μάνη και προκαλεί ανησυχία σε όλους. Ο Στάθης, ανήσυχος, ρωτάει τον Δημοσθένη «Ποιος θέλει να σε σκοτώσει;». Ο τελευταίος, χωρίς να δώσει σαφή απάντηση, υποψιάζεται ότι πίσω από την επίθεση κρύβονται μαφιόζοι, με τους οποίους έχει εμπλακεί λόγω των παράνομων ναρκωτικών δραστηριοτήτων τους.

Παράλληλα, θυμάται μια παράξενη φράση που του είχε πει ο Μιχάλης Χατζής όταν τον συνάντησε: «Ήρθα στη Μάνη μόνο για να σε δω». Μετά το συμβάν, ο Δημοσθένης εξομολογείται τις ανησυχίες του στον Κωνσταντίνο, εκφράζοντας την υποψία ότι ο Χατζής είναι ο ένοχος για την έκρηξη. Ο Μιχάλης, που μεγάλωσε στην Αμερική, είχε ανακαλύψει στα 18 του ότι ο πατέρας του, ο οποίος συνεργαζόταν με τον Δημοσθένη σε παράνομες δραστηριότητες, ήταν μαφιόζος. Αυτό το γεγονός τον εξόργισε και τον απομάκρυνε από τη ζωή του πατέρα του. Οι παλιές αμαρτίες των δύο αντρών φαίνεται πως ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια, προκαλώντας νέες αναταράξεις στη Μάνη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ