Η Γη της Ελιάς – Οι απαγωγείς μπήγουν το μαχαίρι στο κόκαλο

Η Γη της Ελιάς – Στα νέα επεισόδια της σειράς, η απαγωγή της Ειρήνης προκαλεί σοκ στον Δημοσθένη, ο οποίος λαμβάνει απειλές από τους απαγωγείς. Η οικογένεια Καπερνάρου βιώνει τραγικές στιγμές, καθώς η Ειρήνη πέφτει θύμα απαγωγής από τον υπόκοσμο, τρομοκρατώντας τον Δημοσθένη και την Ασπασία.

Η Γη της Ελιάς – Οι απαγωγείς μπήγουν το μαχαίρι στο κόκαλο

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης παρακολουθούν κάθε κίνηση της Ειρήνης. Μια μέρα, την αρπάζουν ενώ περπατάει ανυποψίαστη στον δρόμο και την μεταφέρουν με δεμένα μάτια σε μια σκοτεινή αποθήκη. Μια αδίστακτη γυναίκα, η επικεφαλής της οργάνωσης, οργανώνει την απαγωγή. Όταν ο Δημοσθένης και η Ασπασία πληροφορούνται για την απαγωγή της κόρης τους, συγκλονίζονται και κάνουν ό,τι μπορούν για να τη σώσουν. Ο Παρασκευάς, συνειδητοποιώντας πόσο αγαπάει την Ειρήνη, συμμετέχει και αυτός στην προσπάθεια διάσωσής της, γεμάτος αγωνία για την ασφάλειά της.

Ο Δημοσθένης καλεί την αστυνομία και παράλληλα διατάζει τους άντρες του να οργώσουν την περιοχή αναζητώντας την Ειρήνη. Ο Γιώργης Κουράκος αναλαμβάνει την έρευνα, υποσχόμενος να βρει την Ειρήνη. Ωστόσο, οι απαγωγείς καταλαβαίνουν τα σχέδια του Δημοσθένη και εξοργίζονται. Η επικεφαλής της σπείρας στέλνει μήνυμα στον Δημοσθένη μέσω της Ειρήνης, προειδοποιώντας τον να σταματήσει τις έρευνες. Τον απειλεί ότι, αν κάνει κάποια λανθασμένη κίνηση, θα σκοτώσουν την Ειρήνη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ