Η Γη Της Ελιάς – Ο Τάσος νεκρός – Η Αρετή στην στενή

Η Γη Της Ελιάς – Η σειρά του MEGA αναταράσσεται με τρόπο καθηλωτικό, καθώς η ζωή της Αρετής καταρρέει σαν ένας πύργος όνειρων. Η Αρετή βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν μεγάλο εφιάλτη, καθώς κατηγορείται άδικα για φόνο.

Η Γη Της Ελιάς – Ο Τάσος νεκρός – Η Αρετή στην στενή

Οι δύσκολες στιγμές έρχονται επάνω της με ανελέητο τρόπο. Η χαρά της από τη σχέση με τον Τάσο διαλύεται όταν ανακαλύπτει την προδοσία και τα ψέματα του. Τα νέα για την εγκυμοσύνη της Ιουλίας την πληγώνουν βαθιά, καθώς ο κόσμος της ανατρέπεται. Με τη συμβουλή του Πότη, η Αρετή μαθαίνει ότι η γυναίκα του Τάσου επιστρέφει, ενισχύοντας την αδικία που βιώνει. Σοκαρισμένη, χάνει τη σταθερότητά της και λιποθυμάει μέσα σε ένα καφενείο.

Η Αρετή, τρελαμένη από τα συναισθήματά της, εκτονώνεται καθώς επιτίθεται στον φούρνο του Τάσου. Η αστυνομία επεμβαίνει, τη συλλαμβάνει επ’ αυτόφωρο και την κατηγορεί για τις ζημίες. Ωστόσο, ο Λυκούργος καταφέρνει να την αθωώσει, δίνοντάς της ένα ανάσα ελπίδας. Μετά από λίγες ημέρες, μια μεγάλη φωτιά σπάει ξαφνικά στον φούρνο του Τάσου, ο οποίος χάνει τη ζωή του. Η μικρή κοινωνία της Μάνης παρασύρεται σε πανικό. Οι υποψίες της αστυνομίας στρέφονται στην Αρετή, λόγω της προηγούμενης επίθεσής της.

Η Αρετή βρίσκεται στο επίκεντρο μιας δύσκολης μάχης για τη δικαιοσύνη. Πρέπει να αποδείξει την αθωότητά της, αντιμετωπίζοντας τις αντιξοότητες της ζωής της, ενώ ο κίνδυνος και ο πανικός εξακολουθούν να την περιτριγυρίζουν. Θα καταφέρει να ξεπεράσει το σκοτεινό παρελθόν της και να αποδείξει την αθωότητά της ή θα πέσει θύμα ενός άδικου κατηγορητηρίου;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ