Η γη της ελιάς – Ο Στράτος με την απειλή όπλου βιάζει την Αριάδνη

Η γη της ελιάς – Ο Λυκούργος καταφέρνει τελικά να μάθει την αλήθεια από τη Χάιδω: «Εντάξει, Λυκούργε. Εγώ σκότωσα τον αδελφό του. Πήρα εκδίκηση για τη Στέλλα μου και δεν το μετανιώνω», του ομολογεί.

Η γη της ελιάς – Ο Στράτος με την απειλή όπλου βιάζει την Αριάδνη

Η Αθηνά βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς η Φιλιώ συνεχίζει να δέχεται μπούλινγκ και δεν θέλει να ξαναπάει στο σχολείο. Παράλληλα, η Ισμήνη νιώθει ανασφάλεια για τη συνεργασία της με τον Αρη. Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος τη στηρίζει παρά τις αμφιβολίες του. Η Αρετή πηγαίνει να βρει τη Χάιδω για να της δώσει κουράγιο, αλλά δεν χάνει την ευκαιρία να ξύσει και παλιές πληγές.

Αργότερα, η Χάιδω παίρνει τηλέφωνο τον Λυκούργο προσπαθώντας να τα βρουν, η στάση του όμως παραμένει σκληρή: «Κοίταξε, εμείς οι δύο έχουμε τελειώσει. Δεν πρόκειται να σε δώσω, αλλά δεν θέλω πλέον να είμαστε μαζί», υποστηρίζει. Η Αριάδνη βρίσκεται υπό την απειλή όπλου και αφήνει τον Στράτο να της κάνει έρωτα, με αποτέλεσμα να καταρρακωθεί.

Αντίθετα, ο Μάνος με τη Μαρίνα δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ, καθώς οι περιπέτειες που πέρασαν τον τελευταίο καιρό τους έφεραν ακόμα πιο κοντά. Λίγο αργότερα η Αριάδνη μην αντέχοντας αυτή την κατάσταση, αποφασίζει να πάει στη Μάνη για λίγες μέρες: «Έρχομαι στη Μάνη, θα μείνω για λίγο μαζί σου», λέει στον Στάθη κι εκείνος δηλώνει έτοιμος να την υποδεχθεί.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ