Η Γη της Ελιάς – Ο Στράτος απειλεί την Αριάδνη

Η Γη της Ελιάς – Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του MEGA, συμβαίνουν εξαιρετικά σημαντικές εξελίξεις. Ο Στράτος απειλεί την Αριάδνη με τον θάνατο, κάνοντάς της λόγο ότι θα την σκοτώσει πριν να αυτοκτονήσει ο ίδιος.

Η Γη της Ελιάς – Ο Στράτος απειλεί την Αριάδνη

Η Αθηνά βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση, καθώς η Φιλιώ συνεχίζει να υποφέρει από εκφοβισμό και δεν επιθυμεί να επιστρέψει στο σχολείο. Παράλληλα, η Ισμήνη αισθάνεται ανασφάλεια όσον αφορά την συνεργασία της με τον Άρη, ενώ ο Κωνσταντίνος την υποστηρίζει παρά τις αμφιβολίες της. Η Αρετή επισκέπτεται τη Χάιδω προσπαθώντας να της δώσει κουράγιο, αλλά ταυτόχρονα εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να ανοίξει παλιές πληγές. Αργότερα, η Χάιδω καλεί τον Λυκούργο προσπαθώντας να διορθώσει τα πράγματα ανάμεσά τους, αλλά η αντίδρασή του παραμένει σκληρή.

Η Αριάδνη βρίσκεται υπό την απειλή όπλου και αναγκάζεται να συμφωνήσει να εκπληρώσει τις απαιτήσεις του Στράτου, με αποτέλεσμα να υποφέρει συναισθηματικά. Ο Μάνος και η Μαρίνα φαίνεται ότι είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, καθώς οι δύσκολες καταστάσεις που αντιμετώπισαν τους έφεραν ακόμα πιο κοντά.
Εν τέλει, η Αριάδνη αποφασίζει να αναχωρήσει για μερικές ημέρες στη Μάνη, και ο Στάθης δηλώνει έτοιμος να την υποδεχθεί. Εν τω μεταξύ, η Ειρήνη ζηλεύει το ρολόι της Άννας και ζητά από τον πατέρα της να της αγοράσει ένα παρόμοιο, αλλά η Ασπασία διαφωνεί με αυτή την ιδέα.

Επιπλέον, η Ισμήνη προχωρά σε συνεργασία με τον Άρη, ενώ αυτός αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να κρατήσει τον ενθουσιασμό του. Τέλος, η Χάιδω επισκέπτεται το σπίτι του Λυκούργου για να συζητήσει τις υποθέσεις τους, αλλά εκείνος της δηλώνει ότι έχουν χωρίσει οριστικά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ