Η Γη της Ελιάς – Ο Στράτος απειλεί να τερματίσει την ζωή της

Η Γη της Ελιάς – Οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο συγκλονίζουν, με την Αριάδνη να βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο από τον Στράτο, ο οποίος έφθασε στη Μάνη με σκοπό να της προκαλέσει βλάβη. Καθώς η Αριάδνη προσπαθεί να ξεφύγει τρέχοντας στα στενά της Μάνης, ο Στράτος την αρπάζει και την χτυπά.

Η Γη της Ελιάς – Ο Στράτος απειλεί να τερματίσει την ζωή της

Ευτυχώς, ο Στάθης εμφανίζεται ως ο σωτήρας και επεμβαίνει, δίνοντας το μάθημά του στον Στράτο. Ο Στράτος, δηλαδή ο ηθοποιός Νίκος Σαμουρίδης, εντοπίζει την Αριάδνη και προετοιμάζεται να τη χτυπήσει. Ωστόσο, η έγκαιρη παρέμβαση του Στάθη σώζει την κοπέλα, με αποτέλεσμα ο Στράτος να συλληφθεί και να οδηγηθεί στη φυλακή. Η Αμαλία προτείνει στον Μάνο και τη Μαρίνα να παραμείνουν όλοι μαζί στο σπίτι, αφού η αποχώρηση της μικρής Αγγελικής θα προκαλέσει θλίψη στον Ισίδωρο.

Εν τω μεταξύ, η Μαργαρίτα και η Αθηνά προετοιμάζονται για ένα ταξίδι στο Σούνιο και προσπαθούν να πείσουν τη Χάιδω να τις συνοδεύσει. Ο Κωνσταντίνος, αγανακτισμένος από τον τρόπο που ο Άρης πλησιάζει την Ισμήνη, την προειδοποιεί να είναι προσεκτική. Παράλληλα, ο Λυκούργος, ακούσια, γίνεται μάρτυρας “ιδιαίτερων” στιγμών ανάμεσα στον Παρασκευά και την Ειρήνη. Η Αρετή προσπαθεί να ανακαλύψει περισσότερες πληροφορίες για την Αριάδνη, ενώ η Ασπασία επιμένει ότι απλά είναι η κόρη ενός φίλου του Στάθη.

Η Άννα χάνει το ρολόι της και δείχνει απελπισμένη. Η Ξένια ειδοποιεί τον Δημοσθένη ότι κάτι δεν πάει καλά με την εγκυμοσύνη της, και εκείνος τρέχει να τη στηρίξει. Τέλος, ο Κουράκος εκφράζει για μια ακόμη φορά τη ζήλια του προς τη Δήμητρα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ