Η Γη Της Ελιάς – Ο Στάθης αποκαλύπτει το μυστικό του

Η Γη Της Ελιάς – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, θα αποκαλυφθεί ένα μεγάλο μυστικό του Στάθη, με αφορμή τα γενέθλιά του. Η Αριάδνη και η Βασιλική ετοιμάζουν μια έκπληξη με μια τούρτα για τον Στάθη.

Η Γη Της Ελιάς – Ο Στάθης αποκαλύπτει το μυστικό του

Αφού του τραγουδούν και σβήνουν τα κεράκια, του δίνουν τα δώρα του, αλλά αυτός αποκαλύπτει ότι δεν γιορτάζει τα γενέθλιά του από τα δεκαπέντε του. Αν και αρχικά αρνείται να μιλήσει για το θέμα, επιμένουν να μάθουν τον λόγο και τον πείθουν. Τότε αποκαλύπτει ότι στα δεκαπέντε του ερωτεύτηκε για πρώτη φορά ένα κορίτσι στο ίδιο σχολείο του. Σκεπτόταν να κάνει ένα μικρό πάρτι στο σπίτι του, αλλά όταν γύρισε σπίτι, βρήκε τη μητέρα του να κλαίει και το ρεύμα να είναι κομμένο.

Έτσι, αντί να γιορτάσει, έδωσε τα λίγα χρήματα που είχε στη μητέρα του και βγήκε έξω να περιμένει τους φίλους του για να τους πει ότι ακυρώθηκε το πάρτι. Ήθελα να πεθάνω από τη ντροπή μου τους λέει. Η Αριάδνη και η Βασιλική συγκινημένες αγκαλιάζουν τον Στάθη. Αυτή η συγκινητική στιγμή θα αποτελέσει ένα από τα επόμενα κεντρικά σημεία της εξέλιξης της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ