Η Γη της Ελιάς: Ο πυροβολισμός που σοκάρει

Η Γη της Ελιάς: Ένας πυροβολισμός έρχεται να καθηλώσει από την πρώτη κιόλας στιγμή στη Γη της Ελιάς με το νέο τρέιλερ να σηματοδοτεί την έναρξη της βεντέτας. Πόνο, θλίψη και οργή βλέπουμε από τα πρώτα πλάνα με τον πρωταγωνιστή να πέφτει στο έδαφος. Ο Στέφανος κινδυνεύει. Ποιος βρίσκεται πίσω από το όπλο και γιατί πάτησε τη σκανδάλη;

Η Γη της Ελιάς: Ο πυροβολισμός που σοκάρει

Μία βεντέτα αναβιώνει στη Γη της Ελιάς. Η νέα σειρά των Ανδρέα Γεωργίου, Βάνας Δημητρίου και Κούλλη Νικολάου έρχεται να καθηλώσει το κοινό με τις εξελίξεις και τις ανατροπές. Οι πρωταγωνιστές είναι ο Στέφανος και η Μυρτάλη, η οποία βρίσκεται εξαφανισμένη αφού προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει με τη διαθήκη του πατέρα της. Από την άλλη, ο Στέφανος θα βρεθεί στο επίκεντρο μίας φρικτής βεντέτας που αφορά την οικογένειά του. Δε θα έχει καλή κατάληξη και δε θα τελειώσει τόσο γρήγορα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα ζευγάρι ήταν έτοιμο να ανέβει στα σκαλιά της εκκλησίας. Η νύφη, όμως, δε φτάνει ποτέ ζωντανή. Αυτός ο θάνατος θα διαλύσει τις δύο οικογένειες ολοκληρωτικά. Μία μητέρα ζητάει εκδίκηση για τον χαμένο άντρα και κόρη της. Ο μόνος που της έχει μείνει είναι ο γιος της, ο οποίος μεγαλώνει με πόνο και θυμό. Η μάνα είναι αποφασισμένη να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να πληρώσει η άλλη οικογένεια και να υποφέρει.

Στο νέο τρέιλερ στη Γη της Ελιάς, όλοι οι χαρακτήρες βιώνει μία απώλεια. Βία, θανατικά, πυρκαγιές και βεντέτες έρχονται να αναστατώσουν τα φθινοπωρινά βράδια. Η νέα δραματική σειρά του MEGA έρχεται να συγκλονίσει με τις πρώτες εικόνες να προκαλούν δέος!

Η Γη της Ελιάς