Η Γη Της Ελιάς – Ο Παρασκευάς καίει την Νόρα

Η Γη Της Ελιάς – Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, μοντέλο και πρώην παίκτρια του Survivor, πρωταγωνιστεί στον νέο, τέταρτο κύκλο της σειράς, υποδυόμενη τη Νόρα, μια επικίνδυνη γυναίκα. Η Νόρα, παιδοψυχολόγος και σύντροφος του Μιχάλη Χατζή, έρχεται από την Αμερική μαζί του, καθώς αυτός αναλαμβάνει τις επιχειρήσεις του Τζον Μακρίδη.

Η Γη Της Ελιάς – Ο Παρασκευάς καίει την Νόρα

Ωστόσο, η πραγματική της ταυτότητα παραμένει κρυφή. Η Νόρα ανήκει σε μια σπείρα που απάγει παιδιά και τα ενσωματώνει σε δίκτυο παιδικής πορνογραφίας. Στόχοι της γίνονται η κόρη της Αθηνάς, η Φιλιώ, και η μικρή Αγγελική του Μάνου και της Μαρίνας. Κάποια στιγμή, ο Κουράκος μαθαίνει για μια απαγωγή στην περιοχή της Αρεόπολης και οι Αρχές κινητοποιούνται άμεσα. Ο Παρασκευάς, αυτόπτης μάρτυρας, συνδράμει στις έρευνες, καταθέτοντας ό,τι γνωρίζει. Αναγνωρίζει ένα σημάδι στο χέρι ενός δράστη, το οποίο είχε δει κατά την απαγωγή.

Αν και οι απαγωγείς είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους, το σημάδι στο χέρι ενός από αυτούς αποκαλύπτει την ταυτότητα της Νόρας. Ο Παρασκευάς αναγνωρίζει το σημάδι στη Νόρα, τη σύντροφο του Μιχάλη Χατζή. Ενημερώνει αμέσως τον Κουράκο, ο οποίος αρχίζει να την παρακολουθεί στενά. Κατά την επόμενη απόπειρα απαγωγής, οι Αρχές συλλαμβάνουν τη Νόρα επί τόπου. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, με τον ρόλο της Νόρας, φέρνει στη σειρά έναν χαρακτήρα με ένταση και σκοτεινές προθέσεις, εμπλουτίζοντας την πλοκή με ανατροπές και δράση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ