Η Γη Της Ελιάς – Ο Ορέστης οργισμένος ξεσπά εναντίον του

Η Γη Της Ελιάς – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να είναι συναρπαστικές, καθώς ο Κουράκος προσπαθεί να ξεκινήσει μια νέα φάση στη ζωή του. Ο Δημοσθένης, αντιλαμβανόμενος πληροφορίες για τον Ισίδωρο και ένα μυστήριο σχετικά με την διαθήκη, ανοίγει την δυνατότητα εκβιασμού, αιτώντας ένα υψηλό χρηματικό ποσό. Ωστόσο, ο Ισίδωρος αντιδρά και ζητά τη βοήθεια του Κουράκου, ανατρέποντας τα σχέδια του Καπερνάρου.

Η Γη Της Ελιάς – Ο Ορέστης οργισμένος ξεσπά εναντίον του

Ο Δημοσθένης, εξετάζοντας το παρελθόν, επιχειρεί να ανακαλύψει το μεγάλο μυστικό που συνδέει τον Ισίδωρο με τη γυναίκα που αναφέρεται στη διαθήκη. Παράλληλα, στο σπίτι των Βρεττάκων, η Αμαλία προσπαθεί να επανορθώσει τις σχέσεις της, αλλά η ατμόσφαιρα παραμένει εμπόλεμη. Ειδικότερα, η προσπάθειά της να πλησιάσει την Αθηνά συναντά αντίσταση, ενώ παράλληλα παρεμβαίνει στην ανατροφή της Αγγελικής, προκαλώντας νέα σύγκρουση με τη Μαρίνα και τον Μάνο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, η Ασπασία προσπαθεί να πείσει τον Δημοσθένη για διαζύγιο, αλλά αυτός την απειλεί, υποστηρίζοντας ότι θα αποκαλύψει τα καμώματά της σε όλη την πόλη. Όμως, ο Ισίδωρος αποτελεί τον κύριο στόχο, και με πίεση καταφέρνει να τον αναγκάσει να ομολογήσει όλα στην οικογένειά του. Ο Μάνος και η Μαρίνα συμβουλεύουν τον Ισίδωρο να απευθυνθεί στην αστυνομία, και εκείνος ζητά τη βοήθεια του Κουράκου για να συλληφθεί ο εκβιαστής.

Ακολουθώντας τις οδηγίες, διαπραγματεύεται με τον Δημοσθένη προκειμένου να του παραδώσει τα χρήματα που ζητά. Όταν ο εκβιαστής εμφανίζεται, η αστυνομία τον συλλαμβάνει. Ο Δημοσθένης, αναγνωρίζοντας την αποτυχία του σχεδίου, αναζητά τρόπο εκδίκησης. Ο Βαγιάκος του παρουσιάζει μια νέα ιδέα για να εξοντώσουν τον Γιώργη και τη Δήμητρα από την Αρεόπολη. Στο μεταξύ, ο Κουράκος προσπαθεί να ξεκινήσει μια νέα φάση με τη Δήμητρα, πείθοντάς την να φέρει ρούχα στο σπίτι του για να κοιμάται εκεί κατά καιρούς.

Ο Ορέστης, αντιμετωπίζοντας τον ανταγωνισμό του φίλου του, δυσκολεύεται να δεχτεί την απώλεια της αγαπημένης του γυναίκας, εκδηλώνοντας οργή κάθε φορά που τον βλέπει. Ο Γιώργης προσπαθεί να τον καταλαγιάσει, αλλά χωρίς επιτυχία.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ