Η γη της ελιάς – Ο Ορέστης μαθαίνει ότι η Δήμητρα βγαίνει με τον Κουράκο

Η γη της ελιάς – Η Ειρήνη ζηλεύει το καινούριο ρολόι της Άννας και ζητά από τον πατέρα της να της αγοράσει το ίδιο. Η Ασπασία όμως έχει άλλη άποψη. Στο μεταξύ, η Ισμήνη προχωράει σε συνεργασία με τον Άρη κι αυτός δυσκολεύεται να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του.

Η γη της ελιάς – Ο Ορέστης μαθαίνει ότι η Δήμητρα βγαίνει με τον Κουράκο

Την ίδια στιγμή, η Χάιδω πηγαίνει στο σπίτι του Λυκούργου για να παίξει το τελευταίο της χαρτί, αλλά εκείνος της ξεκαθαρίζει: «Χάιδω, τι δεν έχεις καταλάβει απ’ όσα σου είπα; Έχουμε χωρίσει οριστικά. Πάρ’ το απόφαση». Παράλληλα, η Αριάδνη εμφανίζεται στη Μάνη και συμφωνεί με τον Στάθη να τη συστήσει ως κόρη ενός φίλου του από τον στρατό.

Η Χάιδω για μια ακόμα φορά προσπαθεί να πείσει τον Λυκούργο για τις απόψεις της περί γδικιωμού, αλλά εκείνος ανένδοτος επιμένει στον χωρισμό. Στο μεταξύ, η Μαργαρίτα μαθαίνει για τον χωρισμό και ρωτάει τον Λυκούργο: «Τι είναι αυτά που έμαθα; Είναι δυνατόν; Λυκούργο, τι συμβαίνει;», και ο Λυκούργος φυσικά τα «κουκουλώνει»: «Τίποτα δεν έγινε, Μαργαρίτα. Ασυμφωνία χαρακτήρων γιατί ή η Χάιδω είναι πολύ Μανιάτισσα ή εγώ δεν είμαι Μανιάτης», της λέει.

Ο Ορέστης εξακολουθεί να δηλώνει ερωτευμένος με τη Δήμητρα, αναγκάζοντας την Ασπασία να του ομολογήσει όσα γνωρίζει: «Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι κάτι τρέχει με τη Δήμητρα και τον αστυνόμο. Τις προάλλες τους είδε μαζί ο Δημοσθένης. Πρόσεξε, δεν θέλω να πληγω θείς», του επισημαίνει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ