Η Γη της Ελιάς – Ο Ορέστης εξαγριώνεται και μοιράζει μπουνιές

Η Γη της Ελιάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Ορέστης φαίνεται ότι θα βιώσει έναν έξαρση της οργής του, καθώς θα εξελιχθεί σε έναν βίαιο χαρακτήρα μπροστά στα μάτια πολλών χαρακτήρων. Το σενάριο επικεντρώνεται στον συναισθηματικό και συναισθηματικό κόσμο του Ορέστη, καθώς η εντάσεις στη σειρά αυξάνονται.

Η Γη της Ελιάς – Ο Ορέστης εξαγριώνεται και μοιράζει μπουνιές

Ο Γιώργης και η Δήμητρα συνεχίζουν να συναντιούνται, και η έλξη που νιώθουν ο ένας προς τον άλλον τους οδηγεί σε πάθος και στιγμές έντονης έκφρασης των συναισθημάτων τους. Καθώς οι συναντήσεις τους γίνονται όλο και πιο συχνές, πολλοί άλλοι χαρακτήρες στη σειρά τους παρατηρούν και υποψιάζονται την ύπαρξη κάτι περισσότερου ανάμεσά τους.

Παρόλο που οι δύο εκφράζουν τα συναισθήματά τους απέναντι στον Ορέστη, κανείς από τους δύο δεν έχει το θάρρος να του μιλήσει ευθέως. Ωστόσο, η Δήμητρα φαίνεται ότι δέχεται το βάρος αυτής της κατάστασης πάνω στους ώμους της. Αν και δεν γνωρίζει πόσο σοβαρά βλέπει ο Γιώργης τη σχέση τους, αποφασίζει ότι δεν μπορεί πια να κρύβει τίποτα από τον Ορέστη και να προσποιείται. Αναλαμβάνει τον ρόλο να μιλήσει μαζί του, και ο Ορέστης αντιμετωπίζει την κατάσταση αρκετά ψύχραιμα.

Κάποια στιγμή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ορέστης προτείνει στη Δήμητρα να συναντηθούν. Ωστόσο, ο Γιώργης παρακολουθεί την κατάσταση και αρχίζει να νιώθει ζήλια. Όταν βλέπει τον Ορέστη να πιάνει το χέρι της Δήμητρας, επεμβαίνει και προσπαθεί να τους απομακρύνει. Τότε, όμως, όπως αναμένεται να δούμε στη σειρά “Η Γη της Ελιάς”, ο Ορέστης εκρήγνυται από οργή και αρχίζει να επιτεθεί με μπουνιές στον Γιώργη, ο οποίος τελικά πέφτει κάτω.

Το μέλλον των σχέσεων ανάμεσα στους χαρακτήρες Κουράκου, Ορέστη και Δήμητρας παραμένει αβέβαιο. Η σειρά επιφέρει πολλά ερωτηματικά σχετικά με το ποιοι θα βρεθούν τελικά μαζί και πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ