Η Γη Της Ελιάς – Ο Μιλτιάδης στη στενή – Ράκος η Βασιλική

Η Γη Της Ελιάς – Στον τέταρτο κύκλο της σειράς “Η Γη της Ελιάς,” οι εξελίξεις αποκτούν δραματική τροπή, καθώς ο Μιλτιάδης διαπράττει φόνο, προκαλώντας σοκ στη Μάνη. Ο Μιλτιάδης, γνωστός για την ηρεμία, την εργατικότητα και το σεβασμό που δείχνει σε όλους, τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τη Βασιλική, με την οποία είναι ερωτευμένος.

Η Γη Της Ελιάς – Ο Μιλτιάδης στη στενή – Ράκος η Βασιλική

Μετά τον θάνατο του Φίλιππου, αναλαμβάνει τον ρόλο του φύλακα άγγελου της Βασιλικής, ενώ στα νέα επεισόδια θα της αποκαλύψει τα πραγματικά του συναισθήματα. Ωστόσο, η Βασιλική, μη έτοιμη να προχωρήσει ερωτικά μετά τον χαμό του Φίλιππου, αποφασίζει να απομακρυνθεί από τον Μιλτιάδη. Παρόλο που νιώθει μοναξιά χωρίς αυτόν, δεν είναι βέβαιο το πότε οι δυο τους θα έρθουν και πάλι κοντά. Στη συνέχεια, ο Μιλτιάδης εμπλέκεται σε ένα τραγικό περιστατικό που τον μετατρέπει σε δολοφόνο. Καθώς εργάζεται στους ελαιώνες των Βρεττάκων, παρατηρεί από μακριά έναν άντρα να επιτίθεται σε μια κοπέλα και σπεύδει να τη βοηθήσει.

Η συμπλοκή που ακολουθεί καταλήγει μοιραία, με τον επίδοξο βιαστή να χάνει τη ζωή του στα χέρια του Μιλτιάδη. Οι αρχές συλλαμβάνουν τον Μιλτιάδη, ο οποίος κλείνεται στη φυλακή. Παρόλο που προσπάθησε να κάνει το σωστό, βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες που τον οδηγούν στα πρόθυρα της τρέλας από τη στενοχώρια του. Η φυλάκιση του Μιλτιάδη προκαλεί έντονες αντιδράσεις, ενώ η Βασιλική, βαθιά επηρεασμένη από την κατάσταση του φίλου της, στέκεται στο πλευρό του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ