Η Γη της Ελιάς – Ο Μιλτιάδης ψευδομαρτυρεί για χάρη της

Η Γη της Ελιάς – Στα επόμενα επεισόδια, θα δούμε εξελίξεις που θα μας κρατήσουν σε αγωνία. Η Χάιδω βρίσκεται πλέον στο κρατητήριο ως ύποπτη για φόνο, αλλά ο Μιλτιάδης προσπαθεί να την προστατεύσει, λέγοντας ψέματα στην κατάθεσή του.

Η Γη της Ελιάς – Ο Μιλτιάδης ψευδομαρτυρεί για χάρη της

Ταυτόχρονα, ο Φίλιππος μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο λόγω του κινδύνου για τη ζωή του. Ο Κουράκος ανακρίνει τον Μιλτιάδη για να διαπιστώσει τι συμβαίνει, αλλά ο ίδιος ο Μιλτιάδης δεν αποκαλύπτει όλη την αλήθεια. Αρνείται να αποκαλύψει την εμπλοκή της Χάιδω στον φόνο του Βαφέα, προστατεύοντάς την.

Εν τω μεταξύ, ο Λυκούργος τρέχει στο τμήμα της αστυνομίας και αντιλαμβάνεται ότι η Χάιδω έχει εμπλακεί στον φόνο. Φοβάται ότι η κατάσταση είναι πολύπλοκη και πως η Χάιδω δεν θα μπορέσει να ξεφύγει εύκολα από αυτήν την κατάσταση. Έτσι, το ερώτημα παραμένει: Πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση και πώς θα καταφέρει η Χάιδω να ξεφύγει από αυτό τον δύσκολο και επικίνδυνο λαβύρινθο που έχει δημιουργηθεί; Καθώς η ιστορία συνεχίζεται, οι δοκιμασίες που αντιμετωπίζει η Χάιδω γίνονται όλο και πιο απαιτητικές.

Η αναζήτηση της αλήθειας και η προστασία των αγαπημένων της φίλων την βάζουν σε έναν κίνδυνο μεγαλύτερο από ποτέ. Καθώς προσπαθεί να διαπραγματευτεί τον λαβύρινθο από συνωμοσίες και αλληλοεξαπατήσεις, η Χάιδω θα πρέπει να βρει τον τρόπο να αποδείξει την αθωότητά της και να προστατεύσει τους ανθρώπους που αγαπά. Η εξέλιξη της ιστορίας υπόσχεται ανατροπές, ένταση και αποκαλύψεις που θα κρατήσουν το κοινό σε αγωνία μέχρι το τέλος.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ