Η γη της ελιάς – Ο Μιλτιάδης απειλεί τον Σωτήρη

Η γη της ελιάς – Η Ιουλία, απογοητευμένη από την αντίδραση της Αριάδνης, αποφασίζει να γυρίσει στη Μάνη, όπου συναντάει τον Στάθη και του λέει τα πάντα: «Τι θα κάνουμε; Δεν θέλει ούτε να με δει! Δεν μπορούσα άλλο να μείνω, η καρδιά μου έχει σπάσει, το καταλαβαίνεις;», και ο Στάθης επικρατεί την κίνησή της: «Ιουλία, καλά έκανες και έφυγες.

Η γη της ελιάς – Ο Μιλτιάδης απειλεί τον Σωτήρη

Δεν είχε νόημα να κάθεσαι εκεί. Θεωρώ ότι η παρουσία σου στην Θεσσαλονίκη πίεζε πολύ την κατάσταση και μπορεί να έφερνε το αντίθετα αποτελέσματα» της λέει. Ο Μάνος από την άλλη, δεν τα παρατάει και προσπαθεί να λογικέψει την Μαρίνα και μαζί μ ́ αυτόν και η Δήμητρα: «Με την Αφροδίτη ξεχασέ το δεν υπάρχει τίποτα. Μια παρεξήγηση είναι», αλλά εκείνη εξακολουθεί να πιστεύει πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους.

Η Αντωνία βρίσκει μια απροσδόκητη σύμμαχο στο πρόσωπο της Αρετής, ενώ ο Παρασκευάς από αντίδραση για όσα έχει υποστεί στην στα αισθηματικά του ανοίγει διπλό ερωτικό μέτωπο, με την Ειρήνη και με τη Θεοδώρα. Την ίδια στιγμή ο Κουράκος και η Δήμητρα έρχονται όλο και πιο και ντά, αλλά η σκιά του Ορέστη πέφτει βαριά ανάμεσά τους, ενώ ο Μιλτιάδης προειδοποιεί τον Σωτήρη: «Αν δεν σταματήσεις τώρα κάθε σχέδιο δολοφονίας κατά του Φίλιππου Στεφανέα, να ξέρεις ότι θα σε δώσω στην αστυνομία».

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ