Η Γη της Ελιάς – Ο Κουράκος σε πόλεμο με τον ίδιο του τον εαυτό

Η Γη της Ελιάς – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συναρπαστικές, καθώς το μεγάλο μυστικό του Κουράκου έρχεται στο φως. Λίγο πριν αποχωρήσει από τη Μάνη, η Ιουλία αποκαλύπτει στο Μάνο και τον Ισίδωρο ότι περιμένει παιδί. Η είδηση φτάνει αναπόφευκτα στα αυτιά της Αριάδνης, η οποία εκνευρίζεται με τη μητέρα της και δεν χάνει ευκαιρία να την επικρίνει.

Η Γη της Ελιάς – Ο Κουράκος σε πόλεμο με τον ίδιο του τον εαυτό

Σε άλλο μέρος της πλοκής, η Αριάδνη βρίσκει παρηγοριά στην παρέα του Χρήστου, ο οποίος συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί πλέον να αντισταθεί στη γοητεία της και υποκύπτει στο πάθος του για εκείνη. Ωστόσο, είναι παντρεμένος και η απιστία του τον ταλαιπωρεί με τύψεις. Σχετικά με τη σχέση του Κουράκου με τη Δήμητρα, ο Κουράκος προσπαθεί να την προστατεύσει, ζητώντας της να αψηφήσουν τις κοινωνικές πιέσεις και να ζήσουν μαζί.

Ωστόσο, η Δήμητρα διστάζει. Λίγο αργότερα, η αιφνίδια ασθένεια του Ορέστη την ενθαρρύνει να αντιδράσει. Τον οδηγεί στον γιατρό, και ο Γιώργης, ζηλεύοντας, αποφασίζει να ανοίξει την καρδιά του για τα αισθήματά του. Του αποκαλύπτει ότι είναι με τη Δήμητρα, αλλά ο Κουράκος αντιδρά αρνητικά. Οι δύο άνδρες έρχονται στα χέρια, και το μεγάλο μυστικό του Κουράκου βγαίνει στη φόρα, καθιστώντας το γνωστό σε ολόκληρη τη Μάνη.

Όταν η Ασπασία συναντά τη Δήμητρα στον δρόμο, δεν διστάζει να την επικρίνει για τον τρόπο που παίζει με τα συναισθήματα του Ορέστη. Ο Γιώργης, ωστόσο, δεν δίνει σημασία στα σχόλια του κόσμου. Είναι τόσο ερωτευμένος με τη Δήμητρα που της ζητάει να παντρευτούν, εκπλήσσοντας και την ίδια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ