Η Γη Της Ελιάς – Ο Ισίδωρος δείχνει το Σκληρό Πρόσωπό του

Η Γη Της Ελιάς – Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στον τέταρτο κύκλο της σειράς του MEGA. Ο Ισίδωρος θα αποκαλύψει το πιο σκληρό του πρόσωπο και θα βάλει λυτούς και δεμένους ώστε να βρει την Αμαλία και να την κάνει να πληρώσει.

Η Γη Της Ελιάς – Ο Ισίδωρος δείχνει το Σκληρό Πρόσωπό του

Ο Ισίδωρος και η Αθήνα παρακολουθούν τα σπίτια τους να καίγονται και η χαρά του γάμου της Αθηνάς και του Τζόν μετατρέπεται σε εφιάλτη. Την ίδια στιγμή, η Αμαλία πανηγυρίζει για τα καταστροφικά της κατορθώματα. Ο Ισίδωρος γίνεται έξαλλος με αυτές τις τραγικές εξελίξεις που πλήττουν την οικογένειά του και απαιτεί την άμεση σύλληψη και τιμωρία της Αμαλίας, γνωρίζοντας ότι αυτή κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Αυτές οι δραματικές ανατροπές θα προβληθούν στον τέταρτο κύκλο της σειράς.

Η Αθήνα και ο Τζον, μαζί με τις οικογένειές τους, καθώς και ο Ισίδωρος με τη δική του, αποφασίζουν να μείνουν προσωρινά σε Airbnb. Παράλληλα, κανονίζουν τα διαδικαστικά με τις ασφαλιστικές εταιρείες, ώστε να μετακομίσουν σε νέα σπίτια σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ