Η Γη Της Ελιάς – Ο Γάμος Αθηνάς – Τζόν βάφεται με αίμα

Η Γη Της Ελιάς – Καταιγιστικές εξελίξεις διαμορφώνονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς η Αμαλία αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον αληθινό της χαρακτήρα και τις πραγματικές της προθέσεις. Σκοπός της είναι να εξοντώσει τον Ισίδωρο και την Αθηνά.

Η Γη Της Ελιάς – Ο Γάμος Αθηνάς – Τζόν βάφεται με αίμα

Ο Ισίδωρος ευλογεί τον γάμο της Αθηνάς και του Τζον στο δημαρχείο, με μάρτυρες την Αναστασία και τη Μαργαρίτα. Ο Τζον νιώθει απόλυτη ευτυχία καθώς περιβάλλεται από την γυναίκα της ζωής του, την κόρη του Νάνσυ και τη Φιλιώ. Εν τω μεταξύ, η Χάιδω δεν παρευρίσκεται στο τραπέζι, και η Βασιλική αποφασίζει να της κρατήσει συντροφιά, ώστε να μην την αφήσει μόνη στο πένθος της. Στο γαμήλιο γλέντι, άφθονο κρασί ρέει, η ευτυχία της Αθηνάς και του Τζον ξεχειλίζει, και όλοι δείχνουν να απολαμβάνουν τη βραδιά.

Ωστόσο, η Αμαλία έχει διαφορετικά σχέδια. Δεν σκοπεύει να αφήσει τα χρήματα του Ισίδωρου να φύγουν από τα χέρια της ούτε την κυρία Βρεττάκου να βρεθεί σε δύσκολη θέση εξαιτίας της Αθηνάς. Κατά τη διάρκεια του γάμου, η Αμαλία επιλέγει να δράσει, σημαδεύοντας τη μέρα με τη βολή της εκδίκησης. Οι ζωές κάποιων ηρώων επηρεάζονται δραματικά, παρασύροντας και τις μοίρες άλλων με οδυνηρό τρόπο. Αναρωτιόμαστε ποιοι θα δεχτούν την επίθεση της Αμαλίας και ποιοι θα πληγούν.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ