Η Γη της Ελιάς – Ο Φίλιππος ξεμπροστιάζει την Αρετή

Η Γη της Ελιάς – Οι πρωταγωνιστές των επερχόμενων επεισοδίων της σειράς αναμφίβολα είναι η Αρετή, ο Φίλιππος και η Βασιλική. Το ζευγάρι έχει διαλυθεί, και κανείς από αυτούς δεν είναι έτοιμος να υποχωρήσει. Η Βασιλική έχει μετακομίσει στο σπίτι της Αρετής, αλλά αντιμετωπίζει συνεχώς προκλήσεις από την πρώην σύζυγό του Φίλιππου, που προσπαθεί να καταστρέψει εντελώς τον γάμο τους.

Η Γη της Ελιάς – Ο Φίλιππος ξεμπροστιάζει την Αρετή

Η κατάσταση επιδεινώνεται όταν η Αρετή μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Ιουλίας. Τα νεύρα της φουντώνουν, και ο Φίλιππος χάνει τον έλεγχο, εκφράζοντας τον θυμό του και βρίζοντας την Αρετή. Η Βασιλική, οργισμένη, τον αναζητά για εξηγήσεις, σηματοδοτώντας έναν αυξανόμενο κοινωνικό χάσμα μεταξύ τους. Ενώ η Χάιδω κατακρίνει την αγενή συμπεριφορά του Φιλίππου, ο ίδιος αρχίζει να νιώθει εσωτερικά καταστροφικά.

Παρακολουθεί ανήσυχος τον Μιλτιάδη να περνάει χρόνο με τη σύζυγό του και αναρωτιέται αν υπάρχει κάτι περισσότερο ανάμεσά τους. Καθώς οι σχέσεις διαλύονται και οι αντιξοότητες εντείνονται, οι ήρωες πρέπει να αντιμετωπίσουν τα διλήμματα τους και να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεων τους. Τα επόμενα επεισόδια της σειράς  αναμένονται με αγωνία, υποσχόμενα αναταράξεις και ανατροπές στον κόσμο τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ