Η γη της ελιάς – Ο Φίλιππος βασανίζεται από τις τύψεις

Η γη της ελιάς – Τα νέα για την περιπέτεια της Χάιδως κυκλοφορούν στο χωριό και όλοι ζουν με την αγωνία της ενδεχόμενης προφυλάκισης της. Στο μεταξύ, ο Λυκούργος της συμπαραστέκεται, παρόλο που δεν δείχνει να πείθεται από τα λεγόμενά της.

Η γη της ελιάς – Ο Φίλιππος βασανίζεται από τις τύψεις

Ο Κωνσταντίνος ενοχλείται από τη σχέση που αρχίζει να δημιουργείται ανάμεσα στην Ισμήνη και τον Αρη, αλλά για την ώρα τηρεί ουδέτερη στάση. Από την άλλη, ο Στάθης προσπαθεί για μια ακόμα φορά να πείσει την Αριάδνη να δώσει μια ευκαιρία στην Ιουλία, αλλά εκείνη είναι αρνητική. Παράλληλα, ο Στάθης γνωρίζει τον Στράτο και πιάνεται στα χέρια μαζί του. Η Δήμητρα προσπαθεί να κατευνάσει τη ζήλια του Κουράκου και το πάθος ανάμεσά τους δυναμώνει όλο και πιο πολύ.

Η Φιλιώ εμφανίζει μια βίαιη συμπεριφορά στο σχολείο, η οποία θορυβεί έντονα την Αθηνά. Στο μεταξύ, ο Φίλιππος νιώθει τύψεις που η μητέρα του αναγκάστηκε να σκοτώσει τον Σωτήρη: «Για μένα το έκανε, για να μου σώσει τη ζωή. Εγώ φταίω», μονολογεί. Την ίδια στιγμή, η Αριάδνη πέφτει θύμα κακοποίησης από τον Στράτο, αλλά φοβάται να τον καταγγείλει στην αστυνομία καθώς είναι μπλεγμένος σε κυκλώματα, ενώ ο Λυκούργος προσπαθεί να μάθει από τη Χάιδω γιατί ο Σωτήρης ήθελε γδικιωμό: «Θα μου πεις τι μου κρύβεις; Για ποιο λόγο ήθελε να εκδικηθεί; Τι του έκανες;», τη ρωτάει.

Ωστόσο η Χάιδω και προσποιείται πως της ανέβηκε η πίεση και αποφεύγει να του απαντήσει για να κερδίσει χρόνο. Στο μεταξύ, η Αναστασία αποκαλύπτει στην Αρετή τη σχέση της με τον Αποστόλη κι εκείνη σκάει από τη ζήλια της, ενώ η Δήμητρα και ο Κουράκος πηγαίνουν για φαγητό στην Καλαμάτα και τους βλέπει ο Δημοσθένης.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ