Η Γη Της Ελιάς – Ο Φίλιππος πληρώνει το τίμημα

Η Γη Της Ελιάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Φίλιππος θα παίξει καθοριστικό ρόλο και θα καταλήξει σε μια αποκαλυπτική έκβαση. Αποφασισμένος να προστατεύσει την οικογένειά του, θα αναλάβει δράση που θα τον οδηγήσει σε τραγική κατάληξη. Η πορεία του προς το τέλος του θα αποδειχθεί αρκετά συναισθηματική και ενδεχομένως αναπάντεχη.

Η Γη Της Ελιάς – Ο Φίλιππος πληρώνει το τίμημα

Καθώς ο χρόνος περνάει, ο Φίλιππος θα κλείνεται περισσότερο στον εαυτό του και θα αντιμετωπίζει το βάρος των σκέψεών του. Σε μια στιγμή αφύπνισης, θα εξομολογηθεί στην οικογένειά του την αίσθηση του χαμένου χρόνου και την επιθυμία του να επιστρέψει στις σπουδές του στην Αθήνα, τις οποίες είχε αφήσει στη μέση. “Ναι, πρέπει να ολοκληρώσω τις σπουδές μου σε κάποια φάση,” δηλώνει, ανακαλύπτοντας την επιθυμία του να ακολουθήσει τα πάθη του. Ωστόσο, η Βασιλική αντιδρά με αγωνία.

“Μόλις γύρισες από το στρατό και ήδη σκέφτεσαι νέες αποφάσεις; Πάλι θα με αφήσεις μόνη μου;” Η ανησυχία της αποδεικνύεται δικαιολογημένη, καθώς οι εφιάλτες που την ταλαιπωρούν αποδεικνύονται προφητικοί. Ο Φίλιππος θα υποκύψει στην τραγική μοίρα του. Η ιστορία θα φτάσει σε αποκορύφωμα με την αναμενόμενη αναδρομή στη δολοφονία της αδερφής του, Στέλλας. Ο κύκλος αίματος δεν έχει κλείσει ακόμη, και η ανάγκη για εκδίκηση θα οδηγήσει τον Φίλιππο στο μοιραίο του τέλος. Με τον θάνατό του, η Χάιδω γίνεται ζωντανή νεκρή, ενώ η καρδιά της Βασιλικής σπάει σε χίλια κομμάτια.

Η προσφορά του Φίλιππου στην οικογένειά του θα αποτελέσει την έννοια της θυσίας και της αγάπης. Με τον θάνατό του, θα αναδειχθεί η πολυπλοκότητα των σχέσεων και ο βαθμός της αφοσίωσης προς αυτούς που αγαπούμε. Η σειρά θα φέρει στο φως μια αρχαία τραγωδία, υπογραμμίζοντας την ανθρώπινη αντίφαση μεταξύ αγάπης και θυσίας, μνήμης και εκδίκησης.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ