Η Γη Της Ελιάς – Ο Φίλιππος γυρίζει πλάτη στην Βασιλική

Η Γη Της Ελιάς – Ο Φίλιππος ανακοινώνει στη Βασιλική ότι ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τη Μάνη για την Αθήνα. Η Βασιλική, παρακολουθώντας τους εφιάλτες που την ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό, αντιλαμβάνεται ότι οι φόβοι της μπορεί να επαληθευτούν.

Η Γη Της Ελιάς – Ο Φίλιππος γυρίζει πλάτη στην Βασιλική

Ο Φίλιππος, λίγο πριν τη δίκη της Χάιδως, εκφράζει την ανάγκη να αναχωρήσει άμεσα λόγω ενός χρεους που πρέπει να εξοφλήσει στην Αθήνα απο κάποιον έμπορο. Η Βασιλική αναρωτιέται, αλλά δεν του λεει τίποτα. Στη συνέχεια, λαμβάνει τηλεφώνημα από τον Φίλιππο, ο οποίος την ενημερώνει ότι θα καθυστερήσει λίγο περισσότερο στην Αθήνα επειδή επισκέφτηκε παλιές φίλες του. Η ανακοίνωση αυτή εξοργίζει τη Βασιλική, ενώ η Χάιδω προσπαθεί να την καταλαβει και να την ηρεμήσει.

Όταν ο Φίλιππος επιστρέφει στη Μάνη, ανακοινώνει στη Βασιλική την απόφασή του να μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα για να συνεχίσει τις σπουδές του. Η Βασιλική, αντιδρώντας με θόρυβο και αμηχανία, αρνείται να καταλάβει την επιλογή του συζύγου της, προκαλώντας έναν έντονο καυγά μεταξύ τους. Ωστόσο, ο Φίλιππος είναι αποφασισμένος για την απόφασή του και επιμένει στα σχέδιά του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ