Η Γη Της Ελιάς – Ο Φίλιππος αντιμέτωπος με τον δολοφόνο του

Η Γη Της Ελιάς – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Παναγιώτης Βαφέας, ο θείος του Σωτήρη, φτάνει στην Αρεόπολη, ενώ η Αρετή μαθαίνει το παρελθόν της Κούλας, συνεπώς οι δύο γυναίκες ενώνονται περισσότερο.

Η Γη Της Ελιάς – Ο Φίλιππος αντιμέτωπος με τον δολοφόνο του

Η Αριάδνη είναι ευτυχισμένη που καταφέρνει να πλησιάσει την Βασιλική, ενώ ο Ισίδωρος πιέζει τον Στάθη να μετακομίσουν με την Αριάδνη στο σπίτι της Ιουλίας. Παράλληλα θα δούμε τον Κωσταντίνο να απαιτεί αποδείξεις για τα κρυφά χαρτιά του εκβιαστή προκειμένου να του δώσει τα χρήματα. Όταν ο Παναγιώτης Βαφέας συναντά τον Φίλιππο, ξεσπάει ένας άγριος καβγάς ανάμεσά τους. Αργότερα, ο Φίλιππος αναφέρει το γεγονός στον Λυκούργο, ο οποίος επηρεάζεται από την είδηση.

Παράλληλα, η Μαργαρίτα γίνεται μάρτυρας ενός τρυφερού στιγμιότυπου που της κεντρίζει το ενδιαφέρον. Το φιλικό ενδιαφέρον της Αφροδίτης προς την Αριάδνη προκαλεί τύψεις τόσο σε αυτήν όσο και στον Χρήστο. Η Μαργαρίτα ανησυχεί για την χήρα του Τάσου και την Θοδώρα, καθώς φαίνεται πως η τελευταία έχει πρόβλημα με το αλκοόλ. Η Αθηνά προσπαθεί ανεπιτυχώς να πείσει τη Φιλιώ να δεχτεί τον Τζον, δημιουργώντας συγκρούσεις ανάμεσά τους. Ο Δημοσθένης αποφασίζει να σταματήσει την έρευνα για την Ξένια και το μωρό, ενώ ο Λυκούργος ανακοινώνει το διαζύγιο που ζητά ο Δημοσθένης στην Ασπασία.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ