Η Γη Της Ελιάς – Ο έρωτας του χτυπάει την πόρτα αναπάντεχα

Η Γη Της Ελιάς – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να ανατραπούν, καθώς η Αθηνά βιώνει μια έντονη εμπειρία αγάπης χωρίς προηγούμενο. Στην γραφική Αρεόπολη, αναπτύσσεται ένα καινούργιο, παθιασμένο ειδύλλιο που υπόσχεται να συνταράξει τα συναισθήματα της ηρωίδας μας.

Η Γη Της Ελιάς – Ο έρωτας του χτυπάει την πόρτα αναπάντεχα

Σύμφωνα με το ρεπορταζ, ο Απόστολος Γλέτσος, υποδυόμενος τον Τζον Μακρίδη, εισέβαλε δυναμικά στη σειρά και στη ζωή της Αθηνάς, δημιουργώντας έναν έρωτα που ανατρέπει τα δεδομένα. Οι δυο τους, ο Τζον και η Αθηνά, ερωτεύονται με έντονο πάθος από την πρώτη στιγμή. Η Αθηνά, η γοητευτική γυναίκα που έχει ξεπεράσει πολλές δυσκολίες στο παρελθόν, φαίνεται να έχει βρει την αγάπη που πάντα αναζητούσε. Ωστόσο, η ευτυχία της διακόπτεται από τα έντονα αντιδραστικά της μικρής Φιλιώς, που αρνείται να αποδεχτεί τον νέο άνδρα στη ζωή της μητέρας της.

Ο Απόστολος Γκλέτσος, γνωστός από τις σειρές Τατουάζ και Οκτώ Λέξεις, αναλαμβάνει έναν ρόλο που υπόσχεται να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο, αν η σειρά ανανεωθεί για έναν τέταρτο κύκλο. Ποιος όμως είναι ο μυστηριώδης Τζον Μακρίδης; Πρόκειται για έναν Ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία, νέο συνεργάτη του Ισίδωρου, που έρχεται στη Μάνη για επαγγελματικούς λόγους.

Όμως, η ιστορία αγάπης αναπτύσσεται όταν ο έρωτας χτυπάει την πόρτα του αναπάντεχα, καθώς γνωρίζει την Αθηνά. Η ομορφιά και η ευφυΐα της τον εντυπωσιάζουν, και οι δυο τους ανακαλύπτουν πως τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Η Αθηνά, που έχει περάσει από πολλά, συνειδητοποιεί πως για πρώτη φορά νιώθει έντονα συναισθήματα. Το πάθος ξυπνά μέσα της, αποδεικνύοντας πως ο Τζον είναι ο άνδρας που κατάφερε να αναστατώσει τη ζωή της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ