Η Γη Της Ελιάς – Ο έρωτας την στέλνει στον έβδομο ουρανό

Η Γη Της Ελιάς – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, έρχεται αυτό που θα ανατρέψει τη ζωή της Αθηνάς, όπως προδιαγράφεται στη σειρά, και δεν είναι άλλο από έναν έρωτα που θα σφραγίσει ο ίδιος ο χρόνος, αφήνοντας την υπογραφή του στην καρδιά της.

Η Γη Της Ελιάς – Ο έρωτας την στέλνει στον έβδομο ουρανό

Αναφερόμαστε στον απολαυστικό έρωτα που θα ανθίσει μεταξύ της Αθηνάς και του εκρηκτικού Ελληνοαμερικανού, Τζον Μακρίδη. Ενώ η Αθηνά αποφεύγει οποιαδήποτε σχέση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, επικεντρώνεται τόσο στη φροντίδα της μικρής Φιλιώς όσο και στην ανέλιξη της επιχείρησής της στα Βρεττάκια, η ζωή της θα υφίσταται μια ευχάριστη αναστάτωση.

Τον μυστηριώδη Ελληνοαμερικανό, Τζον Μακρίδη, τον προσφέρει στη σκηνή ο Απόστολος Γκλέτσος, και αμέσως καταλαμβάνει το ενδιαφέρον του κοινού. Ο Ισίδωρος έχει ήδη έρθει σε επαφή μαζί του κατά την παραμονή του στην Αμερική, ενώ η Αθηνά έχει ανταλλάξει λόγια μαζί του μέσω του τηλεφώνου. Από την αρχή, ο Μακρίδης εξαίρετα συνειδητοποιεί την καλλονή της Αθηνάς και τον δυναμισμό του χαρακτήρα της, ενώ και η ίδια γοητεύεται από τον κόσμο του επιχειρηματικού του εγχειρήματος, όπως αναδεικνύεται στη σειρά.

Αν και ξεκινούν με μια σχέση που έχει την τυπική επαγγελματική τους διάσταση, η έλξη μεταξύ τους αρχίζει να εκδηλώνεται προοδευτικά. Καθώς περνάνε χρόνο μαζί, η φλόγα του έρωτα ανάμεσά τους αναβοσβήνει ολοένα και περισσότερο. Σιγά-σιγά γίνονται συχνές οι κοινές τους στιγμές, η απόσταση μειώνεται, και το φλερτ εξελίσσεται σε μια παραφορική ερωτική έκρηξη. Έτσι, η ζωή της Αθηνάς κερδίζει μια επιπλέον διάσταση ενδιαφέροντος, καθιστώντας την πλήρη και πλούσια σε συναισθηματικές εμπειρίες.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ