Η Γη της Ελιάς – Ο Εισαγγελέας τελειώνει την Χάιδω

Η Γη της Ελιάς – Ο Κωνσταντίνος, μετά την απόλυση της Αλκμήνης και της Αντωνίας, αναλαμβάνει να βοηθήσει την Ισμήνη, μιας και ο Λυκούργος είναι απορροφημένος από τη δίκη της Χάιδως.

Η Γη της Ελιάς – Ο Εισαγγελέας τελειώνει την Χάιδω

Η Αλκμήνη, καταρρακωμένη, φεύγει από το σπίτι και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Ορέστη. Παράλληλα, η Βασιλική εκμυστηρεύεται στην Αριάδνη πως ο γάμος της με τον Φίλιππο δεν πάει καλά, ενώ, παράλληλα, καταλαβαίνει ότι κάτι τρέχει ανάμεσα σε εκείνη και τον Χρήστο. Η Κούλα συνεχίζει να «ψαρεύει» πληροφορίες από την Αρετή για την οικονομική κατάστασή της και τον κοινωνικό κύκλο της. Στο δικαστήριο, η αγόρευση του εισαγγελέα είναι καταπέλτης για τη Χάιδω, καθώς ζητά να κηρυχθεί ένοχη για φόνο εκ προμελέτης, αφού είχε προηγούμενα με την οικογένεια Βαφέα κι επιζητούσε το γδικιωμό.

Όλοι είναι ταραγμένοι και τρομερά ανήσυχοι με την αγόρευση του εισαγγελέα. Η Αντωνία και η Αλκμήνη, παρά τον καβγά τους, αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν την Ισμήνη. Η ψυχολόγος, απογοητευμένη απο την αδυναμία του Πότη να καταλάβει τα αυτονόητα, τον διώχνει. Ταυτόχρονα η Ασπασία στριμώχνει τον Παρασκευά λέγοντάς του ότι η Ειρήνη σκέφτεται να κάνει οικογένεια και παιδιά, ζητώντας του να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του απέναντί της κι αν βλέπει σοβαρά το δεσμό τους.

Η Θεοδώρα, για μια ακόμα φορά, γυρίζει στο σπίτι λιώμα από το ποτό, αλλά η Μαργαρίτα δεν έχει σκοπό να ανεχτεί πλέον αυτή την κατάσταση. Η δίκη της Χάιδως μπαίνει στην τελική ευθεία με τις αγορεύσεις της πολιτικής αγωγής και της υπεράσπισης. Η αγόρευση του Λυκούργου κερδίζει τις εντυπώσεις, αλλά η μοίρα της Χάιδως κρέμεται από μία κλωστή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ