Η Γη Της Ελιάς – Ο Εφιάλτης ζωντανεύει για τους Καπερνάρους

Η Γη Της Ελιάς – Καταιγιστικές εξελίξεις αναμένονται στα νέα επεισόδια της σειράς του MEGA. Ο Στάθης και η Αρετή ζουν στιγμές τρόμου και αγωνίας καθώς ο γιος τους, Στέφανος, σταματά να δίνει σημεία ζωής. Παρά τις κακές σχέσεις τους και την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, οι δύο γονείς αναγκάζονται να έρθουν κοντά λόγω της ανησυχίας τους για τον γιο τους.

Η Γη Της Ελιάς – Ο Εφιάλτης ζωντανεύει για τους Καπερνάρους

Όλα ξεκινούν όταν ο Στέφανος, που διαμένει μόνιμα στην Ισπανία, επισκέπτεται τη Μάνη για την κηδεία της Μυρτάλης. Μετά την τελευταία του επαφή, όμως, δεν επικοινωνεί ξανά. Η σχέση του με τον πατέρα του είναι τεταμένη, ειδικά από τη στιγμή που ο Στέφανος ανακάλυψε ότι ο Στάθης έχει μια κόρη με την Ιουλία, την Αριάδνη. Παρά τις οικογενειακές εντάσεις, ο Στέφανος διατηρεί επαφή με την Αρετή και την αδελφή του, τη Βασιλική. Όταν η Αρετή αρχίζει να ανησυχεί και προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον γιο της, οι κλήσεις της μένουν αναπάντητες. Οι ημέρες περνούν χωρίς να λάβει απάντηση, και η ανησυχία της μετατρέπεται σε πανικό.

Αποφασίζει να μοιραστεί την ανησυχία της με τη Βασιλική, η οποία, βλέποντας την αγωνία της μητέρας της, προσπαθεί κι αυτή να επικοινωνήσει με τον αδερφό της. Οι τρεις τους προσπαθούν να εντοπίσουν τον Στέφανο, αλλά οι κλήσεις τους παραμένουν αναπάντητες. Σιγά-σιγά, μαύρες σκέψεις καταλαμβάνουν το μυαλό τους, και ο τρόμος για την τύχη του Στέφανου τους παραλύει. Η Βασιλική αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι κακό έχει συμβεί στον αδερφό της, και αυτή η μυστήρια εξαφάνιση τους στοιχειώνει. Η αγωνία τους θα κορυφωθεί στα νέα επεισόδια της σειράς, όπου οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και γεμάτες ανατροπές.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ