Η Γη Της Ελιάς – Ο Εφιάλτης παίρνει σάρκα και οστά

Η Γη Της Ελιάς – Η Αθηνά βιώνει δύσκολες στιγμές όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς, καθώς αντιμετωπίζει την καταστροφή που προκάλεσε η πυρκαγιά στο σπίτι της και φοβάται ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα δεινά.

Η Γη Της Ελιάς – Ο Εφιάλτης παίρνει σάρκα και οστά

Όταν η πυροσβεστική σβήνει τελείως τη φωτιά, η Αθηνά και ο Τζον συνειδητοποιούν το μέγεθος της ζημιάς. Εκείνη προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη. Καταρρέει όταν αντιλαμβάνεται ότι έχασε όλη την ακίνητη περιουσία της. Παράλληλα, μαθαίνει ότι το ίδιο συνέβη και στο σπίτι του Ισίδωρου. Τότε, η Αθηνά καταλαβαίνει ότι κάποιος ηθελημένα προσπάθησε να τους βλάψει και σκέφτεται ότι πιθανότατα οι Βρεττάκοι έγιναν στόχος επικίνδυνων κακοποιών που θέλουν να διαλύσουν την ισχυρότερη οικογένεια της Μάνης.

Ωστόσο, το μυαλό της δεν πηγαίνει στην πραγματική ένοχο, την Αμαλία, που θέλησε να τους εκδικηθεί. Οι έρευνες αποκαλύπτουν ότι και στα δύο σπίτια είχαν τοποθετηθεί εκρηκτικοί μηχανισμοί, ενώ ο πραγματογνώμονας την ενημερώνει ότι το κόστος της καταστροφής ανέρχεται σε πολλές χιλιάδες ευρώ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Αθηνά πρέπει να πουλήσει ένα μερίδιο της από την επιχείρηση ή να δανειστεί ένα μεγάλο ποσό για να ξαναφτιάξει το σπίτι της. Παράλληλα, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της για να προστατέψει την ευαίσθητη Φιλιώ από τις συνέπειες του συμβάντος στην ψυχολογία της.

Φοβάται ότι ο εφιάλτης δεν έχει τελειώσει ακόμα και τρέμει για ένα επόμενο χτύπημα. Η Αθηνά νιώθει τρομοκρατημένη για τη ζωή της και των αγαπημένων της. Το βαρύ φορτίο της καταστροφής και η αβεβαιότητα για το μέλλον την καταβάλουν, αλλά παρά τις δυσκολίες, προσπαθεί να παραμείνει δυνατή για να προστατεύσει την οικογένειά της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ