Η Γη της Ελιάς – Ο Δημοσθένης ξεφορτώνεται τον Κουράκο για να γλιτώσει

Η Γη της Ελιάς – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένεται να είναι συναρπαστικές, καθώς ο Δημοσθένης ετοιμάζεται να εκτελέσει το απίστευτο σχέδιο να δολοφονήσει τους Κουράκο και Δήμητρα. Ο Δημοσθένης, παίρνοντας τα ηνία του παιχνιδιού, έχει αναγκάσει ανθρώπους να αποκαλύψουν την ταυτότητα της Ελένης Κάραλη, της οποίας ο Ισίδωρος του άφησε ένα εκατομμύριο ευρώ μετά τον θάνατό του.

Η Γη της Ελιάς – Ο Δημοσθένης ξεφορτώνεται τον Κουράκο για να γλιτώσει

Η αλήθεια που αποκαλύπτεται είναι συγκλονιστική. Αποκαλύπτεται ότι ο Ισίδωρος είχε εμπλακεί πριν από χρόνια σε ένα τροχαίο ατύχημα, όπου αφήνει ένα κορίτσι ανάπηρο. Ο ίδιος είχε κρατήσει το περιστατικό κρυφό για να μη θίγεται το κύρος του και της οικογένειάς του. Συμφώνα με το ρεπορτάζ, είχε καταφέρει να κρατήσει συμβιβασμό με την οικογένεια του κοριτσιού, παρέχοντας της μηνιαίο χρηματικό ποσό. Ωστόσο, με το θάνατό του, η Ελένη Κάραλη δεν θα λαμβάνει πλέον αυτήν την αποζημίωση.

Ο Δημοσθένης συνειδητοποιεί ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτήν την κατάσταση. “Σε έχω στο χέρι, Βρεττάκο,” δηλώνει, ξεκινώντας έναν ψυχολογικό πόλεμο κατά του Ισίδωρου. Ο Δημοσθένης εντείνει τον εκβιασμό του, αναγκάζοντας τον Ισίδωρο να αποκαλύψει όλα τα μυστικά του στην οικογένεια του και τον Κουράκο, προκειμένου να αποτρέψει τον εκβιαστή του.

Σε μια επόμενη κλήση, ο Δημοσθένης συναντά τον Ισίδωρο για να εισπράξει τα χρήματα του εκβιασμού. Μετά από συνεννόηση με τον Κουράκο, ο Ισίδωρος αφήνει τα χρήματα σε ένα ερημικό σημείο, υπό την παρακολούθηση της αστυνομίας. Όταν ένας από τους ανθρώπους του Δημοσθένη εμφανίζεται για να τα πάρει, η αστυνομία παρεμβαίνει και τον συλλαμβάνει.

Με τη σύλληψη αυτή, ο Δημοσθένης ξεσπά σε οργή και αντιμετωπίζει την αστυνομία. Ο Βαγιάκος, ο πιστός σύντροφός του, στέκεται στο πλευρό του και του δίνει μια ιδέα για να ξεφορτωθούν τον Κουράκο και τη Δήμητρα από την Αρεόπολη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ