Η Γη της Ελιάς – Ο Χρήστος εξομολογείται τον έρωτα του για την Αριάδνη

Η Γη της Ελιάς – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, πρόκειται να συγκλονίσουν οι εξελίξεις, καθώς ο Χρήστος θα αποκαλύψει ένα μεγάλο μυστικό σχετικά με την Αριάδνη. Παράλληλα, ο Μάνος και η Μαρίνα θα συνειδητοποιήσουν πως η Αμαλία εξακολουθεί να ασκεί αρνητική επίδραση στη μικρή Αγγελική. Επιδιώκουν, συνεπώς, τρόπους για να την απομακρύνουν.

Η Γη της Ελιάς – Ο Χρήστος εξομολογείται τον έρωτα του για την Αριάδνη

Η Ειρήνη αποκαλύπτει στον Ορέστη τα σκοτεινά σχέδια του πατέρα της, τα οποία στοχεύουν στην εκδίκηση για την Ασπασία. Εξοργισμένος, ο Ορέστης αποφασίζει να συνομιλήσει με τον Δημοσθένη. Αν και φαίνεται να μετανιώνει για πρώτη φορά, κατανοεί ότι πλέον δεν υπάρχει επιστροφή. Ο έρωτας μεταξύ της Αριάδνης και του Χρήστου εκτυλίσσεται με πάθος σε έναν ξενώνα. Ωστόσο, η αμηχανία της Αριάδνης είναι μεγάλη όταν ανακαλύπτει τον αγαπημένο της με την Αφροδίτη.

Οι ενοχές την βασανίζουν, καθώς αντιλαμβάνεται την πολυπλοκότητα της κατάστασης. Συγχρόνως, ο Χρήστος νιώθει άβολα με την πρόταση της Αφροδίτης να την προσκαλέσουν στο σπίτι τους. Σε μια στιγμή αδυναμίας, ο Χρήστος εξομολογείται στην Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο ότι ο γάμος του δεν πηγαίνει καλά λόγω του ότι είναι ερωτευμένος με άλλη. Αυτή η αποκάλυψη αφήνει τους δύο ανθρώπους άφωνους, ενώ ο νεαρός φαίνεται να έχει φτάσει σε αδιέξοδο. Η εξέλιξη αυτή υπόσχεται να προκαλέσει έντονες συγκινήσεις και αναταραχές στον κόσμο των χαρακτήρων και των θεατών.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

""Η γη της ελιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ