Η Γη της Ελιάς – Ο Απόστολος Γκλέτσος σε ρόλο έκπληξη

Η Γη της Ελιάς – Ο Ανδρέας Γεωργίου κλήθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και αναφέρθηκε λεπτομερώς τόσο στις εξελίξεις της σειράς του MEGA όσο και στον ρόλο που θα υποδυθεί ο Απόστολος Γκλέτσος.

Η Γη της Ελιάς – Ο Απόστολος Γκλέτσος σε ρόλο έκπληξη

Καταγράφοντας τη διαδικασία επιλογής του ηθοποιού για τον ρόλο, αποκάλυψε τις συζητήσεις που είχαν με τη Βάνα και τον Κούλλη όσον αφορά την επιλογή ενός κατάλληλου “guest star” που να διαρκεί, λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία του ρόλου του Απόστολου.

Επισημαίνοντας την ανάγκη για έναν ηθοποιό που θα ταιριάζει οπτικά και ηλικιακά με την Αθηνά (δηλαδή την Άντζελα Γκερέκου), αποκάλυψε πως αν και εξετάστηκαν πολλοί υποψήφιοι, ο Απόστολος ήταν ο ιδανικός “perfect match”. Σχολιάζοντας την προσέγγιση στον χαρακτήρα του Απόστολου, ανακοίνωσε ότι ο ρόλος αυτός θα παρουσιάσει κάτι διαφορετικό από ό,τι θα περίμενε ο θεατής, καθώς έχουν συμφωνήσει να προσφέρουν μια καινούργια προοπτική και προσέγγιση στην εξέλιξη του χαρακτήρα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ