Η Γη της Ελιάς – Ο 4ος Κύκλος Ξεκινά με Χωρισμούς, Έρωτες και Σοκαριστικούς Θανάτους

Η Γη της Ελιάς  – Ο τέταρτος κύκλος της σειράς του MEGA, κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβρη με νέα συναρπαστικά επεισόδια γεμάτα έρωτες, αφίξεις, θανάτους και χωρισμούς και εξελίξεις που θα μας κόψουν την ανάσα.

Η Γη της Ελιάς – Ο 4ος Κύκλος Ξεκινά με Χωρισμούς, Έρωτες και Σοκαριστικούς Θανάτους

Αρχίζοντας με τους χωρισμούς, βλέπουμε τρία ζευγάρια να φτάνουν στο τέλος της σχέσης τους. Ο Παρασκευάς και η Ειρήνη, ο Χρήστος και η Αφροδίτη, καθώς και ο Αποστόλης με την Αναστασία, θα χωρίσουν. Ο Χρήστος, ενώ έχει απομακρυνθεί από την Αριάδνη, προσπαθεί να σώσει τον γάμο του με την Αφροδίτη προτείνοντάς της ένα ταξίδι στο εξωτερικό, το οποίο δέχεται ενθουσιασμένη. Μάλιστα, η Αφροδίτη προσκαλεί και τον Παρασκευά με την Ειρήνη να τους συνοδεύσουν, κάτι που εκνευρίζει τον Χρήστο γιατί δεν τον ρώτησε πρώτα.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η συμπεριφορά της Ειρήνης προκαλεί συνεχώς προβλήματα. Η Ειρήνη αποφασίζει να παίξει στο καζίνο παρά την απαγόρευση του Παρασκευά, και όταν την πιάνει στα πράσα, η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Στη συνέχεια, η Ειρήνη κλέβει από ένα κατάστημα για να εκδικηθεί, αλλά την πιάνουν και καταλήγει στην αστυνομία. Οι υπόλοιποι δίνουν όλα τους τα χρήματα για εγγύηση, αλλά ο Παρασκευάς αποφασίζει να χωρίσει μαζί της. Ταυτόχρονα, ο Χρήστος και η Αφροδίτη τσακώνονται εξαιτίας όλων αυτών, και επιστρέφουν στην Αρεόπολη χωρισμένοι.

Παράλληλα, η Ισμήνη προσλαμβάνει την Παυλίνα για το κέντρο ευεξίας που ανοίγει στην Αρεόπολη. Ο Αποστόλης ενδιαφέρεται για την Παυλίνα και αρχίζουν να βγαίνουν μαζί. Η Αναστασία, θιγμένη από τη στάση του αρραβωνιαστικού της, αποφασίζει να χωρίσουν, επιστρέφοντας του τη βέρα. Ο Αποστόλης, γοητευμένος από την Παυλίνα, προχωράει με αυτήν τη σχέση, αφήνοντας πίσω την Αναστασία. Εκτός από τους χωρισμούς, στον νέο κύκλο θα δούμε και νέους έρωτες. Ο Μιλτιάδης ερωτεύεται τη Βασιλική, που αρχικά είναι φίλοι, αλλά μετά από μια ερωτική εξομολόγηση, η σχέση τους προχωράει.

Η Αριάδνη, αν και κολλημένη με τον Χρήστο, αρχίζει να ενδιαφέρεται για τον Κουράκο, με τον οποίο θα γίνει ζευγάρι. Νέες αφίξεις αναμένονται επίσης. Ο Μιχάλης Χατζής έρχεται στην Μάνη με την αρραβωνιαστικιά του Νόρα για να αναλάβει θέση στο ελαιοτριβείο. Η σχέση τους αντιμετωπίζει προβλήματα, και ο Μιχάλης φλερτάρει την Αφροδίτη. Επιπλέον, ο Στέφανος Μιχαήλ και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου προστίθενται στο καστ, ενώ ο Θανάσης Βισκαδουράκης θα υποδυθεί έναν ιερέα και η Χαριτίνη Ηλιάδου θα έχει ρόλο-έκπληξη.

Δυστυχώς, ο τέταρτος κύκλος ξεκινά με έναν σοκαριστικό θάνατο. Ο Κωνσταντίνος, που τα ξαναβρίσκει με την Ισμήνη, δέχεται επίθεση από δύο μαυροφορεμένους άντρες που τον απειλούν και τον πυροβολούν. Η Ισμήνη τον βρίσκει αιμόφυρτο και καλεί ασθενοφόρο, κρατώντας το χέρι του με δάκρυα στα μάτια. Θα καταφέρει να σωθεί ή όχι; Η απάντηση θα έρθει στις οθόνες μας. Ο νέος κύκλος της σειράς υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις, ανατροπές και εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ