Η Γη Της Ελιάς – Νύχτωσε – Φοβάμαι πολύ

Η Γη Της Ελιάς – Η αγωνία φουντώνει καθώς πλησιάζουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς στο MEGA. Η Φιλιώ εξαφανίζεται, αφήνοντας την Αθηνά ανήσυχη για την ασφάλειά της. Καθώς η Χάιδω μαθαίνει για την εξαφάνιση, σπεύδει να στηρίξει την Αθηνά, διαβεβαιώνοντάς την πως η Φιλιώ δεν θα υποστεί κακό.

Η Γη Της Ελιάς – Νύχτωσε – Φοβάμαι πολύ

«Ξέρω ότι έχεις τρομοκρατηθεί, αλλά στο ορκίζομαι ότι δεν πρόκειται να πάθει τίποτα η Φιλιώ» της λέει και της εξηγεί ότι θα έφυγε για να την ταράξει και κάπου θα έχει κρυφτεί». Ωστόσο, η Αθηνά, βλέποντας το σκοτάδι να πέφτει και αισθανόμενη τη μοναξιά, αρχίζει να ανησυχεί περισσότερο. Η Μαργαρίτα προσπαθεί να την καθησυχάσει, διαβεβαιώνοντάς την πως οι άνθρωποι την αναζητούν, ακόμα και οι δικοί τους, και πως η αστυνομία δεν θα σταματήσει μέχρι να τη βρει.

Η Αθηνά, παρά την απόπειρα προσπάθειας κατανόησης, αναρωτιέται γιατί συνέβη αυτό. Η Μαργαρίτα της εξηγεί πως απλά θέλει να την τρομάξει. Παράλληλα, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες της, με τον Κουράκο να ενημερώνει την Αθηνά πως έχουν ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες, με περιπολικά και αστυνομικούς να ψάχνουν παντού, συμπεριλαμβανομένων και των γύρω χωριών. «Δεν υπάρχει περίπτωση να μη τη βρούμε» λέει ο Γιώργης και η Αθηνά ξεσπάει σε κλάματα «Πότε; Νύχτωσε… Φοβάμαι πολύ».

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ