Η Γη Της Ελιάς – Νέες Προκλήσεις για Ιουλία – Στάθη στον 4ο κύκλο

Η Γη Της Ελιάς – Στον τέταρτο κύκλο της σειράς του MEGA, η Ιουλία και ο Στάθης θα αντιμετωπίσουν νέα εμπόδια, όπως αποκάλυψε η Αντιγόνη Κουλουκάκου στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Η Ιουλία δήλωσε ότι θα παντρευτεί τον Στάθη στην έναρξη της σεζόν.

Η Γη Της Ελιάς – Νέες Προκλήσεις για Ιουλία – Στάθη στον 4ο κύκλο

Ο Στάθης θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να τη συναντήσει και ενδέχεται να του συμβεί κάτι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, αλλά αυτό το εμπόδιο θα ξεπεραστεί. Η Ιουλία δεν θα παρευρεθεί στον γάμο της Αθηνάς και του Τζον, καθώς το μωρό της θα αρρωστήσει. Στον γάμο θα συμβεί κάτι που, ενώ δεν θα επηρεάσει αρνητικά τον ίδιο τον γάμο, θα επηρεάσει δραστικά τις ζωές όλων των πρωταγωνιστών. Το γεγονός αυτό δεν έχει ξανασυμβεί και θα επηρεάσει όλους τους χαρακτήρες της σειράς, σχετίζεται με πρόσωπα που «στάζουν» δηλητήριο.

Επιπλέον, η Ιουλία ανέφερε ότι θα συμμετάσχει σε ένα μεγάλο δικαστήριο εναντίον του μαιευτήρα της Αριάδνης, το οποίο δεν θα εξελιχθεί καλά και θα διαταράξει ξανά τις σχέσεις τους. Παράλληλα, η Ιουλία και ο Στάθης θα συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη σχέση τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ