Η Γη Της Ελιάς – Νέα πρόσωπα φέρνουν αέρα ανανέωσης στον 4ο κύκλο

Η Γη Της Ελιάς – Ο τέταρτος κύκλος της σειράς συνοδεύεται από φρέσκα πρόσωπα που υπόσχονται να αναστατώσουν την Αρεόπολη. Μετά την αποχώρηση γνωστών χαρακτήρων όπως ο Διονύσης Παπανδρέου και η Μελίνα Κόντη, οι οποίοι άφησαν το κοινό της σειράς σε αναμονή, έρχονται νέοι ήρωες για να πάρουν τη σκυτάλη της ιστορίας.

Η Γη Της Ελιάς – Νέα πρόσωπα φέρνουν αέρα ανανέωσης στον 4ο κύκλο

Η Νάνσυ, κόρη του Τζον από την Αμερική (Βαρβάρα Ντέσκα), και η Αντιγόνη, κόρη του Ισίδωρου (Ήβη Νικολαΐδου), επιστρέφουν στην Αρεόπολη, σπεύδοντας να συμμετάσχουν στον γάμο των γονιών τους και να προσθέσουν δυναμισμό στην πλοκή. Δύο νέες προσθήκες καθιστούν την κατάσταση ακόμα πιο ανατρεπτική. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ένας ιερέας, και ο Στέφανος Μιχαήλ, ως Μιχάλης Χατζής, συνεργάτης του Τζον από την Αμερική, φέρνουν νέες δυναμικές και συναισθήματα στην κωμόπολη.

Ο Μιχάλης, έχοντας αποδεχτεί με ενθουσιασμό την ανάληψη νέων καθηκόντων στην εταιρία των Βρεττάκων κοντά στον Μάνο, βρίσκει επίσης αγάπη στα χέρια της Αριάδνης. Μαζί με τον Μιχάλη φτάνει και η αρραβωνιαστικιά του, Νόρα (Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου), η οποία, παρά την πρώτη εμφάνισή της ως φιλική και συνεργάσιμη, κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό. Ως παιδοψυχολόγος, εκμεταλλεύεται τη θέση της για αμφίβολους σκοπούς, εμπλέκοντας ακόμα και παιδιά σε επικίνδυνες πρακτικές.

Οι νέοι αυτοί χαρακτήρες έχουν τη δύναμη να αναδείξουν έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο στην Αρεόπολη, ανατρέποντας προκαταλήψεις και αναδεικνύοντας κρυφά και άγνωστα πρόσωπα των ήρωων της ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ