Η Γη Της Ελιάς Νέα Επεισόδια: Στο στόχαστρο όλων η Αθηνά αγωνίζεται να αποδείξει την αθωότητά της

Η Γη Της Ελιάς Νέα Επεισόδια: Όλη η Μάνη θα την στήσει στο τοίχο μόλις μαθευτεί η σκληρή αλήθειά. Το μυστικό της θα γίνει θέμα συζήτησης για πολύ καιρό στην μικρή τοπική κοινωνία της Αερόπολης με τους Βρεττάκους να είναι σε αναμμένα κάρβουνα.

Η Γη Της Ελιάς Νέα Επεισόδια: Στο στόχαστρο όλων η Αθηνά αγωνίζεται να αποδείξει την αθωότητά της

Τραγικές στιγμές αναμένεται να ζήσει η Αθηνά στον β΄ κύκλο της σειράς, Η Γη της Ελιάς. Η ηρωίδα θα μπει στο στόχαστρο πολλών και θα μαρτυρήσει. Η φυλάκιση αλλά και η δίκη της δεν θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που αναμένεται να συμβούν. Η ίδια μέσα στην φυλακή θα υποφέρει και δεν θα έχει κανέναν στο πλευρό της να της συμπαρασταθεί.

Η Αθηνά στον β΄ κύκλο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, θα βρεθεί απέναντι από όλους αυτούς που θα την κατηγορήσουν και θα κάνει αγώνα για να αποδείξει την αθωότητά της. Μόνο η Μαργαρίτα και στην συνέχεια ο Λυκούργος θα σταθούν βράχοι δίπλα της. Θα τελειώσει κάποια στιγμή αυτός ο γολγοθάς για την ηρωίδα ή αυτό είναι μόνο η αρχή;

Το παρελθόν και όσα έχει κάνει η ηρωίδα τους ντροπιάζει με τον Ισίδωρο να γίνεται έξαλλος απαιτώντας να εξαφανιστεί το όνομα της από παντού. Μάλιστα, όπως θα δούμε ο ίδιος θα πει στο δικαστήριο πως η πράξη της είναι αποτρόπαια.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς νέα Επεισόδια