Η Γη Της Ελιάς Νέα Επεισόδια: Ο Χρήστος δεν είναι αυτό που φαίνεται! Που είναι μπλεγμένος;

Η Γη Της Ελιάς Νέα Επεισόδια: Όπως είδαμε στο τρέιλερ, άντρες μπαίνουν στο μαγαζί του και ξεκινούν να πυροβολούν. Ο Χρήστος κρύβεται πίσω από κάποιες καρέκλες, με τον τρόμο να έχει ζωγραφιστεί στο πρόσωπό του. Αισθάνεται ένοχος. Γιατί, όμως; Ο Χρήστος είναι ένας από τους χαρακτήρες που θα μας απασχολήσει αρκετά τη νέα σεζόν. Ο ανιψιός του Λυκούργου μπορεί να δείχνει καλός, συμπονετικός κι εργατικός, όμως ο λόγος που επέστρεψε στη Μάνη ξαφνικά, γεννά ερωτηματικά.

Η Γη Της Ελιάς Νέα Επεισόδια: Ο Χρήστος δεν είναι αυτό που φαίνεται! Που είναι μπλεγμένος;

Όπως θα δούμε και στη συνέχεια, ο Χρήστος άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς, προτού εμφανιστεί στην Ελλάδα. Είναι πολύ σοβαρά μπλεγμένος και ψάχνει τρόπους να “κρυφτεί”. Για αυτό και παραμένει απόμακρος από την Μυρτάλη. Βέβαια, επικρατεί και το σενάριο πως οι άντρες που πυροβόλησαν στο μαγαζί του, ίσως είναι και τα τσιράκια του Δημοσθένη. Στη δεύτερη σεζόν τα γεγονότα περιπλέκονται και οι πρωταγωνιστές μπαίνουν σε νέες περιπέτειες που θα σχολιαστούν.

Ποια θα είναι η αντίδραση του θείου του, Λυκούργου; Θα καταφέρει ο Χρήστος να ζήσει μία φυσιολογική ζωή στη Μάνη ή το παρελθόν του δε θα τον αφήσει να κάνει βήμα μπροστά;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

nea epeisodiaΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη Της Ελιάς νέα Επεισόδια