Η Γη Της Ελιάς Νέα Επεισόδια: Η συμφιλίωση που δεν περιμέναμε να δούμε! Κι όμως

Η Γη Της Ελιάς Νέα Επεισόδια – Η απαγωγή της Βασιλικής θα σοκάρει τους πρωταγωνιστές. Τέσσερις άντρες θα ορμήσουν στο ζευγάρι, με τους δύο να κρατούν τον Φίλιππο και τους άλλους δύο να ορμούν, για να αρπάξουν τη Βασιλική. Κι όμως, οι τηλεθεατές θα δουν μια συμφιλίωση που περιμένουν πως και πως! Η Χάιδω και η Αρετή θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις διαφορές τους.

Η Γη Της Ελιάς Νέα Επεισόδια: Η συμφιλίωση που δεν περιμέναμε να δούμε! Κι όμως

Οι τηλεθεατές υποθέτουν πως η απαγωγή αυτή οφείλεται στον Δημοσθένη. Μόλις ο Στάθης ξεκινήσει την παρακολούθηση και θελήσει να καταστρέψει τον ξάδελφό του, ο Δημοσθένης θα του απαντήσει με τον χειρότερο τρόπο. Βλάπτοντας την κόρη του! Η Χάιδω και η Αρετή θα καταρρεύσουν από αυτό το φρικτό γεγονός, στην γη της ελιάς. Δίχως δεύτερη σκέψη, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, παλεύοντας για το καλό των παιδιών τους. Για πρώτη φορά αναμένεται να δούμε τις δύο πρωταγωνίστριες να βοηθούν τη μία την άλλη, για καλό σκοπό.

Θα παραμείνουν ενωμένες ή μόλις εντοπιστεί η Βασιλική, θα ξανά γίνουν όλα όπως παλιά; Μητέρα και κόρη θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα στη δεύτερη σεζόν της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

nea epeisodiaΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη Της Ελιάς νέα Επεισόδια