Η Γη Της Ελιάς νέα Επεισόδια: Χρονικό άλμα μόλις τριών μηνών! Τι θα δούμε;

Η Γη Της Ελιάς νέα Επεισόδια: Η Βάνα Δημητρίου, αρκετά ευρηματικά, θα μας βάλει σε πολλές ιστορίες που αν και στην αρχή φαίνονται προβλέψιμες, αντίθετα, στην πορεία θα μας εκπλήξουν με τις ανατροπές τους. Στα πρώτα λοιπόν νέα επεισόδια της σεζόν, τον Σεπτέμβριο, θα υπάρξει ένα χρονικό άλμα μόλις τριών μηνών από το αυτό που είχαμε δει στο φινάλε. Ο Μάνος με τη Μαρίνα, ανεξάρτητα από τη θέλησή τους να πάρουν την Αγγελική, είναι δύο άνθρωποι που αγαπιούνται πολύ. Ειδικά τώρα που ο Ισίδωρος έχει εκτιμήσει τη Μαρίνα, δεν έχουν παρά να προχωρήσουν και σε θρησκευτικό γόμο. Η Μαρίνα χαρούμενη και ευτυχισμένη, ντύνεται νύφη και παντρεύεται με παπά και με κουμπάρο αυτή τη φορά τον αγαπημένο της, που δεν την περιμένει μόνος του στην εκκλησία, αλλά μαζί με την οικογένεια και το νέο μέλος αυτής, τη μικρή Αγγελική.

Η Γη Της Ελιάς νέα Επεισόδια: Χρονικό άλμα μόλις τριών μηνών! Τι θα δούμε;

Ναι, η Αγγελικούλα έχει βγει από το ίδρυμα και βρίσκεται στη Μάνη, στην οικογένεια πια του Μάνου και της Μαρίνας. Ο γάμος θα γίνει σε στενό σχεδόν οικογενειακό κύκλο, λόγω των καταστάσεων που έχουν προκύψει με την Αθηνά στην οικογένεια των Βρεττάκων, αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει καθόλου το ζευγάρι, καθώς αυτό που θέλουν μόνο είναι να είναι μαζί. Ο Μάνος με τη Μαρίνα έχουν πλέον μαζί τους την Αγγελικούλα και το κοριτσάκι αισθάνεται για πρώτη φορά ότι βρίσκεται σε μια κανονική οικογένεια κι αυτό γιατί δεν είχε γνωρίσει ποτέ πατέρα. Ο θετός της μπαμπάς πέθανε όταν η Αγγελική ήταν μόλις τριών ετών και ο Μάνος πλέον είναι ο μοναδικός μπαμπάς που έχει γνωρίσει.

Η Μαρίνα είναι συνεχώς κοντά της, παίζουν μαζί όχι μόνο σαν μαμά με κόρη, αλλά και σαν φίλες, καθώς και η Μαρίνα έχει γίνει παιδί δίπλα της. Όσο για τον Μάνο η χαρά του είναι μεγάλη, δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ την Αγγελική, την πάει βόλτα, την πηγαίνει στο σχολείο και καμαρώνει που έχει μια τόσο όμορφη κόρη. Όμως και η Αγγελική δείχνει ότι του έχει μεγάλη αδυναμία. Η ευτυχία περισσεύει πια στο σπίτι τους αλλά και στο σπίτι του Ισίδωρου. που έχει πια τα πάντα και κυρίως αυτό το κοριτσάκι που είναι η μοναδική του εγγονή. πραγματική εγγονή, αίμα του, όπως λέει κι εκείνος.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

nea epeisodiaΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη Της Ελιάς νέα Επεισόδια