Η Γη της Ελιάς – Μυστικά, Εκβιασμοί και Νέοι Κίνδυνοι

Η Γη της Ελιάς – Οι εξελίξεις της σειράς του MEGA στον 4ο κύκλο έρχονται για να μας καθηλώσουν, με τρεις γυναίκες να διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο, ανάμεσά τους και η Αντιγόνη. Η κόρη του Ισίδωρου, η Αντιγόνη, επιστρέφει στη Μάνη αποφασισμένη να διεκδικήσει τη μικρή Αγγελική.

Η Γη της Ελιάς – Μυστικά, Εκβιασμοί και Νέοι Κίνδυνοι

Ενημερώνει τον πατέρα της ότι θέλει να αποκαλύψει στην Αγγελική πως είναι η βιολογική της μητέρα, κάτι που βρίσκει τον Ισίδωρο εντελώς αντίθετο. Ο Μάνος και η Μαρίνα, πληροφορούμενοι τα σχέδια της Αντιγόνης, προσπαθούν να την αποτρέψουν, υποστηρίζοντας ότι η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη και ότι κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην Αγγελική. Θα καταφέρουν άραγε να την πείσουν να αλλάξει γνώμη; Αναστάτωση επικρατεί επίσης στο σπίτι του Δημοσθένη και της Ασπασίας, όταν η Ειρήνη ανακαλύπτει ότι έχουν πάρει το μωρό της Ξένιας για να το μεγαλώσει η μητέρα της.

Η Ειρήνη, που έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν θέλει το μωρό εκεί, αρχίζει να εκβιάζει τον Δημοσθένη και την Ασπασία, σχεδιάζοντας παράλληλα να απομακρύνει το μωρό από το σπίτι. Ένα νέο πρόσωπο εισβάλλει στη σειρά, η Νόρα, αρραβωνιαστικιά του Μιχάλη Χατζή, και προκαλεί μεγάλα προβλήματα στους κατοίκους της Μάνης. Η Νόρα, πίσω από την ιδιότητά της ως παιδοψυχολόγος, κρύβει ένα αδίστακτο πρόσωπο. Εμπλεκόμενη σε κύκλωμα παιδεραστίας, προσεγγίζει την Αγγελική και τη Φιλιώ, αναστατώνοντας τις οικογένειες των κοριτσιών.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ