Η Γη Της Ελιάς – Μπαίνει την στενή για την αγαπημένη του

Η Γη Της Ελιάς – Συγκλονιστικές θα είναι η εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς καθώς ο Πότης βρίσκεται στο δρόμο για τη φυλακή, σύμφωνα με όσα θα αποκαλυφθούν τις επόμενες μέρες στη σειρά.

Η Γη Της Ελιάς – Μπαίνει την στενή για την αγαπημένη του

Ο Λυκούργος, αναλαμβάνει τον ρόλο του δικηγόρου του για να υπερασπιστεί την υπόθεσή του. Εν τω μεταξύ, η Άννα αποκαλύπτει στον Πότη ότι έχει λάβει μια επαγγελματική πρόταση, την οποία σκοπεύει να δεχτεί. Η ανακοίνωση ότι θα γίνει τραγουδίστρια σε ένα μπουζουξίδικο αφήνει τον Πότη έκπληκτο. Στη συνέχεια, και ο Αποστόλης εκπλήσσεται από την απόφασή της και προσπαθούν να την αποτρέψουν. Η Άννα, ωστόσο, αδιαφορεί για τις αντιρρήσεις τους.

Κάποια στιγμή, η Άννα συναντά τον ιδιοκτήτη του μπουζουξίδικου, τον Ελευθερέα, για να συζητήσουν λεπτομέρειες σχετικά με την εμφάνισή της. Εκείνος, ωστόσο, προσπαθεί να την πείσει, αλλά η Άννα καταφέρνει να του ξεφύγει τελευταία στιγμή. Αφού το μάθει, πηγαίνει αμέσως στον Πότη και τον Αποστόλη, αναφέροντας ότι το όνειρό της καταστράφηκε, καθώς ο Ελευθερέας της έκανε πρόταση.

Τότε, οι δύο άνδρες αποφασίζουν να υπερασπιστούν την τιμή της και, σύμφωνα με το περιοδικό ρεπορταζ δίνουν ένα δυναμικό μάθημα στον Ελευθερέα. Αυτός, ωστόσο, δεν το αφήνει έτσι και τους κατηγορεί για ξυλοδαρμό, με αποτέλεσμα η Δήμητρα να τους συλλάβει και να βρεθούν φυλακή. Μόλις το μαθαίνει, ο Λυκούργος πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα ως δικηγόρος τους για να τους υπερασπιστεί.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ