Η Γη Της Ελιάς – Μιχάλης – Αφροδίτη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Η Γη Της Ελιάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Αφροδίτη θα μείνει έγκυος, με τον Μιχάλη να αναλαμβάνει την ευθύνη να μεγαλώσει το παιδί σαν δικό του. Αρχικά, η Αφροδίτη χωρίζει οριστικά από τον Χρήστο, καθώς η σχέση τους βυθίζεται στα προβλήματα.

Η Γη Της Ελιάς – Μιχάλης – Αφροδίτη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Ο Χρήστος, όμως, δεν μένει μόνος του στη διάλυση του γάμου, καθώς η σύλληψη της Νόρας για την απαγωγή των παιδιών οδηγεί και σε δικό τους χωρισμό. Ο Χρήστος νιώθει συγκλονισμένος που δεν είχε αντιληφθεί πόσο κακή ήταν η Νόρα όλα αυτά τα χρόνια. Πριν φύγει οριστικά από τη Μάνη, ο Χρήστος χρειάζεται ιατρική βοήθεια και επισκέπτεται την Αφροδίτη. Μεταξύ τους αναπτύσσεται γρήγορα έλξη, και σύντομα γίνονται ζευγάρι. Λίγο αργότερα, όμως, η Αφροδίτη ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος με το παιδί του Χρήστου. Ο Χρήστος, αντί να αναγνωρίσει το παιδί, την κατηγορεί ότι προσπαθεί να του το φορτώσει.

Αντίθετα, ο Μιχάλης αντιδρά με απόλυτα διαφορετικό τρόπο. Όταν η Αφροδίτη τον ρωτάει αν θα την εγκαταλείψει επειδή περιμένει παιδί από άλλον, εκείνος της απαντά με σιγουριά ότι, ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο πατέρας, θα το μεγαλώσει εκείνος σαν δικό του. Αυτή η στάση δείχνει την αποφασιστικότητα και την αγάπη του για την Αφροδίτη, παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Η σχέση τους, παρότι ξεκινά από αναπάντεχες καταστάσεις, δείχνει να έχει στέρεα θεμέλια και βάθος.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ