Η Γη της Ελιάς – Μια αιμορραγία της κόβει τα πόδια

Η Γη της Ελιάς – Η αγωνία συνεχίζει να κορυφώνεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς η Ιουλία αντιμετωπίζει επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της, προκαλώντας βαθιά ανησυχία στον Στάθη. Βρισκόμενη σε μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, η Ιουλία περιμένει με ανυπομονησία τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της με τον Στάθη.

Η Γη της Ελιάς – Μια αιμορραγία της κόβει τα πόδια

Ωστόσο, ο απρόσμενος εφιάλτης που τη συναντάει σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την οδηγεί σε νέες δοκιμασίες. Εγκατασταθεί σα στην Κηφισιά, η Ιουλία προσπαθεί να απομονωθεί για να αποφύγει τα κουτσομπολιά σχετικά με την κατάσταση της υγείας της. Παρόλο που ο Στάθης και ο Ισίδωρος σέβονται την επιθυμία της να είναι μακριά τους, η ανησυχία τους δεν μειώνεται. Η απότομη ανακάλυψη της αιμορραγίας αναστατώνει την Ιουλία, αναζωπυρώνοντας παλιές τραυματικές μνήμες από την προηγούμενη εγκυμοσύνη της.

Στο πλευρό της, ο Στάθης αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης και την καλεί να επικοινωνήσει άμεσα με τον γιατρό της. Ταυτόχρονα, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αθήνα για να είναι δίπλα της, παρακαλώντας την να τον κρατάει ενήμερο για κάθε εξέλιξη. Ο γιατρός της προτείνει να επισκεφθεί το ιατρείο του προκειμένου να εξεταστεί αναλυτικά και να διαπιστωθεί εάν το μωρό της είναι σε κίνδυνο.

Η ανησυχία της Ιουλίας αυξάνεται περαιτέρω, ενώ η μοναδική της επιθυμία είναι η υγιής έλευση του παιδιού της στον κόσμο. Οι επόμενες εξελίξεις στη σειρά θα αποκαλύψουν τη μοίρα της Ιουλίας και του νεογέννητου της παιδιού.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ