Η Γη Της Ελιάς – Μένει απένταρος στους πέντε δρόμους

Η Γη Της Ελιάς – Ο Ισίδωρος θα περάσει μια δύσκολη περίοδο στα επεισόδια της τέταρτης σεζόν της σειράς, αφού θα χάσει τα πάντα και θα καταρρεύσει. Η ζωή του θα αλλάξει δραματικά λόγω μιας εμπρηστικής επίθεσης στο σπίτι του, η οποία θα φέρει πολλές αλλαγές και αποφάσεις που θα του στοιχίσουν ακριβά.

Η Γη Της Ελιάς – Μένει απένταρος στους πέντε δρόμους

Η τεράστια ζημιά από την πυρκαγιά τον βυθίζει σε απόγνωση. Αποφασίζει να κάνει μια νέα επιχειρηματική κίνηση, αλλά αυτό τον εμποδίζει να εκπληρώσει τα καθήκοντά του ως δήμαρχος. Για να διαχειριστεί την κατάσταση, καθώς η Αμαλία έχει φύγει από το δημαρχείο, η Μαρίνα τον βοηθά προσωρινά. Ωστόσο, τα εμπόδια και οι δυσκολίες δεν σταματούν, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ. Οι δυνάμεις του Ισίδωρου τον εγκαταλείπουν και αποφασίζει να παραιτηθεί από τη θέση του δημάρχου.

Οι συγγενείς και φίλοι προσπαθούν να τον μεταπείσουν, αλλά μάταια. Παράλληλα, η Αμαλία χαίρεται ιδιαίτερα με την κατάρρευση του Ισίδωρου. Ο Ισίδωρος εξηγεί την κατάσταση και αμέσως μετά προτείνει στη Χάιδω να αναλάβει τα ηνία της δημαρχίας Ανατολικής Μάνης. Εκείνη δέχεται με χαρά, και για πρώτη φορά στη ζωή του, ο Ισίδωρος νιώθει ότι έχει χάσει τα πάντα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ