Η Γη Της Ελιάς – Με ντρόπιασες – Ο Στάθης στα όρια του

Η Γη Της Ελιάς – Η αποκάλυψη της παράνομης σχέσης μεταξύ της Αριάδνης και του Χρήστου σαρώνει την Αρεόπολη στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, ενώ οι επιπτώσεις της αυτής αποκάλυψης αναμένεται να είναι τραγικές. Αρχικά, μόνο η Ισμήνη και ο Κωσταντίνος γνωρίζουν τον δεσμό τους, καθώς ο Χρήστος είχε παραπλανήσει τον Στάθη, δηλώνοντας ότι είναι ερωτευμένος με κάποια άλλη.

Η Γη Της Ελιάς – Με ντρόπιασες – Ο Στάθης στα όρια του

Όταν ο Στάθης ενημερώνεται για την αλήθεια, εξαγριώνεται έντονα. Η αντίδρασή του είναι έντονη και αφορά την Αριάδνη: “Με ντρόπιασες. Δεν έχεις καμία θέση στο σπίτι μου. Δεν θέλω να σε δω”, της φωνάζει. Σε απάντηση, η Αριάδνη αντιδρά με αυτοάμυνα: “Τι λες; Δεν σου πέρασε καν από το μυαλό ότι είμαι ερωτευμένη;”. Ο Στάθης, εξοργισμένος, εξηγεί τα όρια της τοπικής κοινωνίας: “Εδώ είναι Μάνη και αυτές οι ατιμίες δεν τις σηκώνουμε, το κατάλαβες; Σ’ αυτό το σπίτι υπάρχουν κανόνες. Εδώ έχουμε νόμους τιμής, Αριάδνη”.

Η αντίδραση του Στάθη δημιουργεί μια απίστευτη κόντρα, η οποία απεικονίζει τη σύγκρουση μεταξύ των παραδόσεων και των προσωπικών συναισθημάτων. Η Αριάδνη, απογοητευμένη από τη μη στήριξη του πατέρα της, βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Τα πράγματα επιδεινώνονται με την εξάπλωση της είδησης στα αυτιά της Αφροδίτης, που αναμένεται να προκαλέσει νέες αναταραχές στην οικογένεια και την κοινότητα. Με τη σειρά των γεγονότων να εξελίσσεται, η αναταραχή και ο διχασμός εντείνονται, αφήνοντας το κοινό με αγωνία για το πώς θα εξελιχθούν οι μοίρες των χαρακτήρων στο μέλλον.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ