Η Γη Της Ελιάς – Με δυο σφαίρες τελειώνουν τον Φίλιππο

Η Γη Της Ελιάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, συμβαίνουν τραγικά γεγονότα καθώς ο Φίλιππος πεθαίνει από δυο σφαίρες που τον βρίσκουν στο στήθος. Καθώς ο χρόνος περνάει, ο Φίλιππος κλείνεται όλο και περισσότερο στον εαυτό του, με τις σκέψεις να τον ταλαιπωρούν.

Η Γη Της Ελιάς – Με δυο σφαίρες τελειώνουν τον Φίλιππο

Τελικά, εξομολογείται στην οικογένειά του ότι αισθάνεται πως έχασε πολύτιμο χρόνο και τώρα που τα πράγματα έχουν φτιάξει, τελείωσε και με τη στρατιωτική του θητεία, εκφράζοντας την επιθυμία του να επιστρέψει στην Αθήνα για να συνεχίσει τις σπουδές του που είχε αφήσει στη μέση. Η Βασιλική δεν συμφωνεί με αυτήν την απόφαση και εκφράζει τη δυσαρέσκειά της. Η κατάσταση χειροτερεύει καθώς η ίδια αντιμετωπίζει εφιάλτες που συνδέονται με τον θάνατο του Φίλιππου, αποδεικνύοντας ότι οι εφιάλτες αυτοί είναι προφητικοί.

Οι συντελεστές της σειράς δήλωσαν ότι η απόφαση να σκοτωθεί ο Φίλιππος δεν ήταν εύκολη, αλλά απαιτήθηκε από την εξέλιξη της ιστορίας. Ο χαρακτήρας του δεν θα μπορούσε να αποχωρήσει και να αφήσει πίσω την οικογένειά του και την περιουσία του. Έτσι, η μοναδική επιλογή ήταν η θυσία του για το κοινό καλό. Η δολοφονία του Φίλιππου κλείνει τον κύκλο της εκδίκησης, καθώς η Χάιδω τελικά βρίσκει την απάντηση που αναζητούσε. Με τον θάνατό του, όλα αλλάζουν και η μητέρα του πλέον θεωρείται νεκρή, αφήνοντας πίσω της μια ακόμα τραγική εξέλιξη στη Γη της Ελιάς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ