Η Γη της Ελιάς – Με αυτόν τα φτιάχνει η Βασιλική

Η Γη της Ελιάς – Στην “Γη της Ελιάς”, ένας θυελλώδης χωρισμός προμηνύεται, σηματοδοτώντας το τέλος μιας εποχής για τη Βασιλική και τον Φίλιππο.

Η Γη της Ελιάς – Με αυτόν τα φτιάχνει η Βασιλική

Ο Διονύσης Παπανδρέου, που ενσάρκωσε με μαεστρία τον χαρακτήρα του Φίλιππου Στεφανέα, ετοιμάζεται να αποχωρήσει, αφήνοντας τη σειρά πριν την έναρξη του τρίτου κύκλου.

Η μοίρα του Φίλιππου παραμένει αδιευκρίνιστη, με τις φήμες να διχάζουν το κοινό: θάνατος ή αναχώρηση σε αναζήτηση των ονείρων του; Ανεξαρτήτως του τρόπου, η Βασιλική θα βρεθεί αντιμέτωπη με την μοναξιά και τον πόνο, έχοντας στο πλευρό της μόνο τη μικρή Στέλλα, την Χάιδω και την οικογένειά της. Το ερώτημα που αναδύεται είναι αν θα μπορέσει να ανοίξει ξανά την καρδιά της στον έρωτα.

Η απάντηση φαίνεται να μην αργεί. Στη Μάνη, ένας άνδρας την ποθεί με πάθος και είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να την κατακτήσει. Ο Μιλτιάδης, που έχει ήδη αφήσει το στίγμα του στη ζωή της Βασιλικής, δεν έχει παραδώσει τα όπλα. Αν και την άφησε ελεύθερη, η αγάπη του για εκείνη δεν έχει σβήσει.

Με την αποχώρηση του Φίλιππου από το προσκήνιο, ο Μιλτιάδης βλέπει την ευκαιρία να κάνει την κίνησή του, ελπίζοντας να γίνει ο άνθρωπος που θα φέρει ξανά την ευτυχία στη ζωή της Βασιλικής. Στην ερχόμενη σεζόν, οι εξελίξεις υπόσχονται να ανατρέψουν τα δεδομένα, φέρνοντας νέα πνοή στην αγαπημένη σειρά. Μείνετε συντονισμένοι για ένα ταξίδι γεμάτο πάθος, δράση και ανατροπές, στην “Γη της Ελιάς”.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler γη της ελιάςspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιάς mega spoiler -Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaη γη της ελιάς mega spoilerΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαη γη της ελιας τρειλερτης Ελιάς