Η Γη Της Ελιάς – Με αυτό το κόλπο ρίχνει τον Δημοσθένη

Η Γη Της Ελιάς – Η Κούλα, αναμένοντας την αποφυλάκισή της, ετοιμάζει τα σχέδιά της. Αποχαιρετά την ευγενική Αρετή, η οποία πρότεινε να τη φιλοξενήσει στο σπίτι της. Αν και της δίνεται μια ευκαιρία για μια ζωή εύκολη, η Κούλα έχει διαφορετικά σχέδια που στοχεύουν στο οικονομικό της συμφέρον.

Η Γη Της Ελιάς – Με αυτό το κόλπο ρίχνει τον Δημοσθένη

Την ημέρα της αποφυλάκισής της, βρίσκεται έξω από το σπίτι του Δημοσθένη με έναν πονηρό σχεδιασμό στο μυαλό της. Χάνοντας το βήμα της, πέφτει κάτω και αρχίζει να φωνάζει για βοήθεια, προσποιούμενη ότι τραυματίστηκε και ότι έχει σπάσει το πόδι της. Ο Δημοσθένης, ευγενικός όπως πάντα, βιάζεται να τη βοηθήσει, προτείνοντας ακόμα και να καλέσει γιατρό.

Η Κούλα, εκμεταλλευόμενη την καλοσύνη του Δημοσθένη, παριστάνει την τραυματία και προτείνει αυτοπροσώπως στον Δημοσθένη να επικοινωνήσει με την Ασπασία, προκειμένου να τον βοηθήσει. Με αυτόν τον τρόπο, η Κούλα προσπαθεί να επαναφέρει το ενδιαφέρον του Δημοσθένη προς την πλευρά της, με το αζημίωτο φυσικά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ