Η Γη Της Ελιάς – Μαύρες ώρες για την Θεοδώρα

Η Γη Της Ελιάς – Η συνέχεια της σειράς φέρνει αναταράξεις, καθώς η Θεοδώρα βιώνει στιγμές τραγωδίας με την ανακοίνωση του γάμου της Ειρήνης με τον Παρασκευά. Ο Δημοσθένης ασκεί πίεση στον Παρασκευά για τον γάμο, φέρνοντας τον σε δύσκολη θέση.

Η Γη Της Ελιάς – Μαύρες ώρες για την Θεοδώρα

Η Ειρήνη, επιθυμώντας οικογένεια με τον Παρασκευά, ανακοινώνει τον γάμο τους, προκαλώντας έκπληξη και δέχεται συγχαρητήρια στο ελαιοτριβείο, ενώ η Θεοδώρα αντιμετωπίζει τον πόνο και καταρρέει. Η αγάπη της για τον Παρασκευά την ταλαιπωρεί ψυχολογικά. Η νεαρή κοπέλα είναι ακόμη ερωτευμένη με τον Παρασκευά και δεν μπορεί να δεχθεί ότι θα παντρευτεί μία άλλη. Έτσι, αυτό την κάνει να καταρρεύσει ψυχολογικά.

Ωστόσο, η Μαργαρίτα προσφέρει νέα ευκαιρία στην Θεοδώρα, δίνοντάς της καταφύγιο στο σπίτι της, με την προϋπόθεση να αποφύγει το αλκοόλ. Από την άλλη πλευρά, ο Παρασκευάς, σε συνεργασία με την Ασπασία, αποφασίζει να καθυστερήσει τον γάμο κατά δύο χρόνια, μετά από παρέμβαση της Χάιδως, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα δύσκολα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ